Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Декоративни огради за градина

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Показване на всички 5 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 240 до 720 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 721 до 1500 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1501 до 5000 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.

Декоративни градински огради имат широко приложение в стопанството и бита. Те успешно могат да заместят всички видове огради, като придават на огладената площ елегантен и красив вид. Успешно имитират тревна площи по този начин създават уют и оригиналност на заградената площ. С помощта на тези декоративни огради можете да придадете прекрасен вид на вашето дворно място и да го направите любимо място за отдих и почивка.

Предлаганата декоративна ограда е произведена от висококачествени материали и не гние. Тя може да издържа на всякакви неблагоприятни климатични условия като дъжд, сняг, влага, мъгла или много ниски и много високи температури. Тези огради не могат да окажат влияние на качеството и и тя се използва дълги години без да загуби качествата си.

Декоративна ограда за градина може да бъде поставяна на всякакви пространство и да естетизира дворната среда. С нейна помощ всеки двор се превръща в неповторимо място, което се изненада приятно всеки гост и посетител.

Тези декоративни огради за градина притежават особен чар и придават оригинален и запомнящ се вид на всеки парцел и пространство. С тяхна помощ всяко пространство може да се превърне в уникален двор за почивка и развлечения.

Един от най-интересните варианти е декоративна ограда изкуствен плет, която симулира естествена растителност и е много подходяща за ценителите на природата и оригиналните огради. С нейна помощ ще имате подходящо ограден двор, който ще е уникални  и ще придава завършен вид на вашия дом.

Декоративни огради за градина имат широко приложение и може да се използва за ограждане на различен тип имоти и парцели – от селскостопански земи, ливади и горски площи, до дворове, спортни площадки и игрища. Предлагат се различни видове декоративни огради пана и това допринася още повече за богатия избор на хората, които желаят да оградят имота си, но в същото време да запазят неговата добра визия и функционалност.

Друг много подходящ вариант са нашите декоративни оградни пана. Основната им задача е да защитава още по-добре двора от чужди погледи, като тя обикновено се поставя върху наличната солидна ограда. По този начин се получава по-добър външен ефект.  Обикновено поставянето на оградна мрежа е бързо и лесно. Тя се полага върху наличната ограда, важно е да сте си избрали цвета. Той може да е различен, но преобладават оранжевия, черния и зеления.

Нашият изкуствен жив плет за ограда може да има разнообразни приложения, като ограждане на малки площи, през които не трябва да се преминава, изолирането на дупки и изкопи, предпазването на различни по-големи предмети от досег и други.

Обикновено декоративни оградни пана тип изкуствен жив плет могат да се намерят в специализираните магазини като АЙ ДЖИ НЕТ. Не бива да се прави компромис изкуствен жив плет по отношение на цената и качеството, въпреки, че вече могат да се намерят много дори предложения в това отношение.

С помощта на декоративните пана за ограда е възможно да се акцентира върху декоративните растения в градината и да създадете допълнителен визуален ефект. В това отношение тези огради служат повече за красота отколкото за използването им като типични ограничители. Този продукт може да намерите в различна големина и форма, изработен от всякакви материали като моновлакно или нещо по-плътно.

Изисква ли поддръжка декоративната ограда?

Декоративните огради имитация на жив плет почти не се нуждаят от грижи, за да изглеждат добре. Единственото, което може да правите периодично в зависимост от запрашеността на района, е да измивате с маркуч и/или четка оградата. Атмосферните условия и слънцето не повреждат полиетиленовите огради, така че от тази гледна точка не бива да имате притеснения.

Могат ли декоративните огради за градина да пазят от вятър и слънце?

В зависимост от избраната плътност, декоративните огради могат да правят сянка, както и да предпазват от силен вятър и течение. Може да попитате нашите консултанти за точен съвет за избор на декоративна ограда за вашите цели.

0