Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ
Промо!

Декоративна ограда

Цени от: 49.68 лв.48.60 лв.

ЦЕНИ:

Ролка 1 х 3 м – 48.60  49.68 лв

Ролка 1.5 х 3 м – 69.93 лв  74.52

Ролка 1.8 х 3 м – 87.48 лв 89.42

Ролка 2.0 х 3 м. – 97.20 лв. 99.36

Този продукт се заплаща на ролка с фиксирани размери: дължина 3 м и височина 1, 1.5 , 1.8 или 2 м..

За този продукт не се начисляват допълнителни промо отстъпки за стойност над 240 лв.

Изчистване
Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 1.80 лв.
Код на продукта: ogr1 Категории:,

Тази декоративна ограда е перфектното решение за ограждане на дворове, паркове и други. Тя наподобява естествен жив плет и е много красива, като създава приятна атмосфера и усещане за природа на хората около нея. Оградните пана са с дължини по 3 м и височина по желание на клиента – 1м, 1.5м, 1.8м. или 2.0м. Могат да се съединяват едно към друго без проблем. Закрепват се към съществуваща ограда, която служи като опора на декоративното пано.

Този нов продукт е предназначен за ограждане на дворове, места за почивка и уединение, като с визията си създава усещане за спокойствие, тишина и наслада. Паната са изработени от УВ стабилизиран полиетилен, наподобяващ естествена тревна растителност. Оградните пана са изключително красиви, приличащи на естествен жив плет. Могат да бъдат, както имитация на трева, така и на бръшлян или друг вид зелена растителност.

Не изискват никаква поддръжка, а в същото време създават приятна и комфортна среда на хората зад оградата. Изкуствените декоративни покривала се поставят изключително лесно и бързо. Имат голяма издръжливост на атмосферни условия – мин. 5 г.

Декоративната ограда е едно много красиво и практично решение за освежаване на двора и градината, което не изисква никакви грижи, а в същото време създава уют, комфорт и уединение на хората, като скрива видимостта почти напълно.

Какви възможности за декоративна ограда има на пазара?

Преди години, декоративните огради бяха скъпо удоволствие. Сега на пазара съществуват различни варианти за създаване на декоративна ограда, като най-изгодно ценово и от естетическа гледна точка излизат имитиращите жив плет огради. Те са направени от полиетилен, издръжлив на слънчевите лъчи и всякакви атмосферни условия, и могат да бъдат в различни цветове. Продават се на ролки с различна височина, за да покрият всякакви изисквания.

Мога ли да ползвам декоративна ограда за терасата?

Приложението на съвременните декоративни огради е многобройно – от ограждане на двора, до скриване на парапет, тераса или лятна кухня от хорските погледи. Декоративните огради могат да бъдат с различна плътност, така че употребата им в различни ситуации в ежедневието е напълно възможна.

Дължина

3 м.

Височина

1 м., 1.5 м., 1.8 м., 2 м.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Декоративна ограда“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

tbi bank loading
моля изчакайте
0