Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Покривало за кола против градушка

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 200 лв!

Показване на всички 4 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 201 до 600 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 601 до 1200 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1201 до 2400 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 2401 лв.

За максимална защита на вашия автомобил, Ай Джи Нет препоръчва използването на покривало за кола против градушка, което можете да закупите на изгодна цена от нашия онлайн магазин. Skyprotect е висококачествен продукт, произведен от еластична PE пяна, устойчива дори на едри градушки и висока скорост на ударите от леда. Поставянето на това покривало за автомобил срещу градушка е изключително лесно, благодарение на магнитното покритие, което залепва върху металната повърхност, без да я наранява или уврежда.

Градушката е сравнително често явление за умереноконтиненталния климатичен пояс, в който се намира България. Това бедствие може да нанесе сериозни щети не само на земеделските култури, но и на коли, паркирани на открито. Ако не разполагате с гараж, най-доброто решение е да си закупите покривало за кола срещу градушка, което ще ви спести много главоболия и средства.

Sky-Protect е напълно универсален продукт, подходящ за защита на всички модели автомобили. Покривалото е с компактни размери и можете да го държите в багажника, и при нужда да го поставите буквално за секунди. Осигурява надеждна защита за покрива и капака на колата, независимо къде сте паркирали.

Не оставяйте нищо на късмета или благосклонността на природата, защото всички знаем нейната сила. С покривало за кола против градушка Sky-Protect ще си осигурите спокойствие и при пътувания извън града, където е почти невъзможно да намерите закрито място, за да спрете, докато премине градушката.

Когато често държите автомобила си паркиран в близост до дървета, е възможно да падне плод (например орех, кестен), който да нарани металните повърхности. В такива ситуации, покривалото може да влезе в употреба, също толкова успешно, колкото и при градушки.

Поръчайте от нашия онлайн магазин покривало против градушка за вашата кола – изключително високо немско качество, на достъпна цена!

0