Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Sky protect, универсален е добавен във вашата количка. Поръчка Виж количка

Sky protect, за Audi A3 Sportback

199.00 лв.

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 7.39 лв.
Код на продукта: 464 Категория: Марки: .

Какво е Sky-Protect?

Sky-Protect Magnetic е немски продукт и представлява специална високоеластична РЕ пяна с дебелина 7 мм и магнитно фолио от долната страна, което залепва за металните повърхности на автомобила.

Полиетиленовата пяна издържа на градушка с приблизителни размери 3см и тегло 25гр.и това е в случай на скорост на удара 70 км в час.

Магнитното фолио е защитено с УВ устойчиво покритие и не поврежда боята на вашия автомобил. Поставя се върху най-уязвимите части на автомобила – таван и капак. Поставянето става за 30 сек.
Sky-Protect e компактен и може да стои в багажника на автомобила и при нужда да се поставя. Предпазва автомобила от градушка, падащи кестени, клони, птичи фекалии, фойерверки и др.

Изработен по размер за Audi A3 Sportback

Спецификация:

  • Иновация в областта на защита на автомобилите от градушка – Made in Germany!
  • Перфектно пригоден за почти всички видове автомобили!
  • Много бърза защита посредством бързо развиване и навиване!
  • Иновативен материал от полиетиленова пяна + магнитно фолио или със самозалепващата основа!
  • Бърза и ефективна защита за най-големите части от вашия автомобил!
  • Независимо дали се касае за фойерверки, кестени, орехи, птичи фекалии или смола: Sky-Protect предпазва от повреди корпуса на колата и боята ефективно и лесно!
  • Предимството на Sky-Protect е в неговата изключително лесна употреба, което осигурява бърза и ефективна защита за вашия автомобил!
  • Периодът от време за вкарването в гараж или на закрито е история за Sky-Protect! В рамките на 20 -30 секунди може да защитите най- големите площи на вашия автомобил!
  • Пробвайте нашия нов патентован продукт за градушка – Made in Germany!

Не би могло да бъде по-лесно!

Често задавани въпроси

В: Може ли Sky-Protect да повреди боята ми?

О: Ако боравите правилно, не (за тази цел вижте инструкциите за поставяне). Залепете Sky-Protect към корпуса на колата, като поставяте подложките отгоре без да ги дърпате по тавана или капака. Ако ги дърпате или намествате, може да увредите лака на автомобила, защото върху него вероятно има прах или други частици.

В: Да шофирам ли със Sky-Protect?

О: Не! Sky-Protect е разработен изключително за стоящи автомобили. Макар че Sky-Protect може да издържи на силен въздушен поток, то според ЗДП не се разрешава участие в движението със Sky-Protect.

В: Мога ли да използвам моя Sky-Protect за друг вид защита?

О: Да, това е възможно. И двата продукта са разработени главно за защита от градушка и са много подходящи за защита от повреди, които могат да възникнат по металните части от смола, фойерверки, орехи или кестени.

В: А незащитените части, като калника и вратите?

О: Със своя дизайн Sky-Protect се базира на принципа на “вероятност за повреда” в автомобилите. 90% от повредите възникват в споменатите метални части. Това са тавана и предния капак и ако се налага, капака на багажника. В повечето случаи градушката е достатъчно силна за да повреди точно тези метални области.

Удължението на калника или закръглението на корпуса под ъгъл 45 градуса отстрани е много малко вероятно да бъдат повредени. Това може да стане само при изключително едра градушка, комбинирана с вятър. Тези комбинации, обаче са малко вероятни в сравнение с предимствата, които Sky-Protect осигурява за всички останали повреди.

Този продукт се заплаща на бройка.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Sky protect, за Audi A3 Sportback“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни категории продукти

tbi bank loading
моля изчакайте
1