Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

За нас

Ай Джи Нет вече е на нов адрес: жк.Горубляне-Експериментален, бл.38, партер

Заповядайте при нас!

Създадена през 2007 г., Ай Джи Нет предлага пълна гама от защитни мрежи за земеделието, градинарството, строителството и спорта, произведени във фабриката на нашите италиански партньори Retificio Padano, Comavit, FAR Srl, Italdifra, датската фирма Expo Net, английската Postsaver и немската Sky Protect.

Нашата цел е да удовлетворим напълно изискванията и потребностите на клиента и се гордеем с това, че го постигаме от дълго време досега.

Retificio PadanoАй Джи Нет – официален представител на Retificio Padano, Италия за България.

Информация за АЙ ДЖИ НЕТ

Високо качество

Мрежите са изплетени в италианската ни фабрика и са изцяло направени от полиетиленово влакно с висока плътност – HDPE. Това влакно е идеалният материал за производство на мрежи с висока издръжливост на атмосферни условия. Полиетиленовите гранули се смесват при производството с анти-окисляващи добавки и по този начин се гарантира висока устойчивост на слънчевите UV лъчи.

Голямо разнообразие

Благодарение на сътрудничеството с нашите италиански партньори Retificio Padano, предлагаме мрежи за най-различни нужди – земеделие, строителство, спорт и други стопански и лични цели, както коловете и всички други аксесоари, необходими за изграждане на конструкцията.

Удобна опаковка

Мрежите са навити на руло около пластмасова ролка и са опаковани с прозрачно полиетиленово фолио. Мрежите, които са по-дълги от 2 м. са сгънати с цел да заемат по-малко място, да са по-удобни за транспортиране и съхранение.

Достъпни цени

Предлагаме на клиентите си най-доброто съотношение между приемлива цена и качество на продукта.

Монтаж на място

Фирма Ай Джи Нет предлага също така и възможност за монтаж на място при желание на клиента.

Индивидуален проект

Изготвяне на индивидуален проект – моля, подайте ни информация относно размерите на вашите площи със земеделски насаждения и ние ще направим калкулацията и ще ви върнем обратно информация относно количеството на необходимата предпазна мрежа и нейната цена.

Доставката на мрежите се извършва с куриер, а ако желаете, може да ги получите на място от нашия офис или от офисите на нашите дистрибутори.

Фирма за мрежи

Фирма за мрежи АЙ ДЖИ НЕТ

Ние предлагаме мрежи за различни цели, като можем да предложим и решение за нестандартно приложение.

Ако не намирате подходящата за Вас мрежа, моля свържете се с наш специалист. Ние ще намерим най-доброто решение за вашия бизнес!

0