Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Връзки за растения

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Показване на всички 1 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 240 до 720 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 721 до 1500 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1501 до 5000 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.

ПВЦ връзките се използват основно за привързване на слаборастящи дървета, лозя или други растения към конструкция. Много здрави и издръжливи на атмосферни условия. Със своята еластичност предпазват растението от врязване на връзката в него при нарастване на диаметъра на стеблото.

На всеки земеделец, занимаващ се с отглеждане на овощни дървета или лозя му се е случвало да има слаборастящи дървета и лозови насаждения. Отглеждането на едно здраво и стройно дърво изисква значителен период от време и усилия. Дървото трябва да се полива, подрязва и пръска против вредители. Към него е необходимо да бъдат полагани значителни грижи, за да може то да ни радва с красиви цветове през пролетта и сочни плодове през лятото и есента.

Съвременното овощарство е насочено към слаборастящи дървета, които започват да плододават по-рано и дават по-хубави плодове. Тези дървета обаче имат нужда да бъдат привързвани към конструкция, защото могат да се счупят от тежестта на товара.

За да не ви се случва подобна ситуация, доверете се на предлагания от АЙ ДЖИ продукт – това са връзки за растения, направени от PVC материал. Те са еластични и предпазват стъблата на растенията, върху които са поставени, от врязване, в случай че диаметърът им нараства постоянно.

Нашите връзки за домати, цветя, лозе и други растения са зелени на цвят. Необходимо е даденото слаборастящо дърво или лоза, да бъдат завързани към здрава конструкция. Направени са от висококачествен материал и издържат на УВ лъчи. Диаметърът им е 3 или 6 мм.

С помощта на тези връзки, вашите цветя, домати, лози или други растения ще пораснат високи и стройни и ще се създаде един красив и плодороден пейзаж. Поръчайте нашите PVC връзки за растения сега и реализирайте своята мечта да имате красива овощна градина.

0