Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Тента за сянка е добавен във вашата количка. Поръчка Виж количка

Промо!

Мрежа Рафия 75% плътност

1.08 лв. 0.96 лв. кв. м

Този продукт се заплаща на обща площ в квадратни метри. Изберете желаната ширина и въведете нужната дължина в метри.

Тегло: 75 гр./кв.м.

Общо Площ (кв. м)
Цена
Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 0.04 лв.

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Код на продукта: 1779 Категория: Марки: .

Мрежата е предназначена за намаляване интензитета на слънчевата светлина в оранжерии, паркинги, навеси и др. УВ стабилизирана и устойчива на атмосферни условия. Засенчващ фактор – 75%, цвят- зелен, 70 гр/кв.м.

Използва се и като оградна мрежа за скриване на видимостта в дворове, паркинги и т.н. Има съвсем лека видимост през нея.

Представяме ви универсалната слънцезащитна мрежа 75% Рафия. Тя може да предпазва всякакви обекти, да огражда различни по големина площи и терени с разнообразен наклон и релеф и в същото време да пропуска светлина. Тя е средно гъста мрежа и през нея може да се вижда относително добре вътре и навън. Въпреки, че видимостта не е голяма тази мрежа може да служи за засенчващо средство за паркинги или места за отдих.

Много удачна е за ограждане на различни пространства защото е здрава и еластична. Решена е в зелен цвят и по този начин по естествен път се вписва в околната растителност. Монтира си и се прибира много лесно като това може да стане както на готова ограда и така и на поставена специално за нея конструкция. С нейна помощ Вие можете бързо е ефективно да заградите дадено пространство и да не допускате достъп до него.

Тази мрежа предпазва както от хора, така и от животни. Не се влияе от атмосферните условия и не избелява. Може да се използва дълги години като запазва качествата си. Удобна е за изграждане на оранжерии като ефективно предпазва растенията от слани, влага и други неподходящи климатични ефекти. С нейна помощ можете да си гарантирате богата и качествена реколта на една наистина прекрасна цена.

Тегло

75 гр./кв.м.

Процент на засенчване

75%

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Мрежа Рафия 75% плътност“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

tbi bank loading
моля изчакайте
1