Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Защитен ръкав за дървени колове "Postsaver"

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 200 лв!

Показване на всички 3 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 201 до 600 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 601 до 1200 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1201 до 2400 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 2401 лв.

Употреба:

Защитава тази част от кола, която е податлива на гниене. Удължава живота на дървените колове 2.5 пъти.

За всеки, който се занимава с лозарство е изключително важно да използва качествени дървени колове, за да може вашите лози да растат здрави и изправени.

През последните десетилетия дървените колове са най-използаве за конструкция за лозе. Има колове, които се предлагат с гаранция 20г. , но е важно да не се забравя, че те са податливи на гниене и тази дълга продължителност от време, която е определена за тяхното съществуване, е често трудно постижима.

Разбира се, има надеждни начини да се постигне дълъг живот на дървения кол в земята. Ако желаете да осъществите целта си да имате добре конструирано лозе със здрави дървени колове, които да не гният в продължение на много години, се нуждаете от защитните ръкави „Postsaver“, които предлагаме на много изгодни цени.

В нашия сайт може да видите, че са налични три варианта – протекторни ръкави Postsaver с диаметър 90 мм, 100 мм и 125 мм. Те се предлагат с различни диаметри, за да се постигне качествено сцепление и защитните ръкави да прилепнат плътно върху коловете. Протекторните ръкави се поставят лесно върху тях с помощта на газова горелка.

Ръкавите Postsaver се предлагат на достъпни цени и удължават живота на коловете 2.5 пъти. Това означава, че ако даден кол е с продължителност на съществуване 10 г., с помощта на нашия защитен ръкав, който се поставя на мястото, което е податливо на гниене – 30 см. от земната повърхност, той ще има 25г. живот.

С този качествен и иновативен продукт ще се радвате на хубаво и добре конструирано лозе за много дълъг период от време. Вече няма да е необходимо да сменяте коловете на всеки десет години. Поръчайте защитните ръкави за дървени колове „Postsaver“ сега и удължете живота на вашето лозе.

0