Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Конструкции за лозя и овощни градини

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Показване на всички 1 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 240 до 720 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 721 до 1500 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1501 до 5000 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.

Употреба:

Повечето мрежи изискват специална конструкция, върху която да бъдат поставени. Лозята също изискват структура от колове и тел, върху която да бъдат привързани. Затова ние предлагаме и всички допълнителни аксесоари (колове, въжета, котви, скоби, кукички, щипки, стоманено въже, поликарбонатна тел), необходими за тази цел. Конструкцията е сериозно съоръжение, което трябва да бъде надеждно изградено, така че да издържа на лоши атмосферните условия – силни ветрове, градушки, бури, слана.

Изграждането и изисква специфични познания в областта и същевременно конструкцията трябва да бъде възможно най-икономична като разход и бизнес инвестиция. За нашите клиенти безплатно ще изготвим индивидуален проект за изграждане на конструкцията, която е най-подходяща за бизнеса Ви. По желание на клиента предлагаме и възможност за монтаж на място – екип от наши специалисти ще изгради конструкцията за вашите овощни градини или лозя и ще Ви помогне с професионален съвет, така че новите Ви инвестиции да дадат максимален принос за успешното развитие на вашия агробизнес!

Ай Джи Нет предлага на изгодна цена бетонни, метални и циментови колове, тел, мрежи и всички необходими аксесоари за изграждане на ефективна система за защита от градушка на лозе и градина. За да бъдат защитени овощните градини и лозя, през 50-те години на миналия век земеделците са започнали да извършват поставяне и монтаж на мрежа против градушка. Десетилетия по късно, този метод продължава да бъде считан за най-ефективното средство за предпазване на растенията. Модерната конструкция за мрежа против градушка е също толкова ефективна и за защита на лозя от слънцето, силен вятър, дъжд и слана, което дава възможност за добив на висококачествени култури.

Ползи от поставянето на конструкция за мрежа против градушка

Географското разположение и климата в България носят своя риск за всеки гроздопроизводител. Инвестицията и изработването на опорна конструкция, състояща се от качествени колове и тел за лозя, ще позволи на производителите да получат добра реколта, без да се притесняват от различни природни бедствия. Основните компоненти на всяка конструкция против градушка, дъжд и слана са защитните мрежи, циментови/метални колове, тел и въжета, специално предназначени за лозе.

Използването на подобна система е по-устойчива на бури, а пръскането с препарати е много по-ефикасно, тъй като самата мрежа няма да пречи за достигането на цялото количество разтвор върху листата и лозите. Монтажът на конструкция за асмалък позволява да бъдат поставени нужните мрежи за защита както срещу неблагоприятни климатични условия, така и срещу различни насекоми и птици, пренасящи бактериални и гъбични патогени, които увреждат гроздето и променят неговия вкус. Хубавото на системата от колове и тел за лозя е, че веднъж изградена, може да я използвате години наред.

По този начин самото поставяне и прибиране на мрежите е наистина бързо и лесно. Въпреки, че мрежата е изработена от пропускливо влакно, винаги имате възможност да я махнете, и да осигурите повече слънце и вода за растенията. Ако търсите надеждна конструкция или система от метални/бетонни колове и тел, подходяща за лозя, градински насаждения и овощни градини, не се колебайте да се свържете с нас онлайн или по телефон! Ай Джи Нет е компания с богат опит, а нашите цени са едни от най-достъпните в цяла България.

0