Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Мрежи против градушка

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Показване на всички 2 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 240 до 720 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 721 до 1500 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1501 до 5000 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.

Щетите от градушки вече могат да бъдат предотвратени. С качествена мрежа против градушка насажденията от овощки, лозя, домати и други земеделски култури могат ще бъдат надеждно предпазени. Произведени от UV стабилизирано влакно от полиетилен, те имат гъста и плътна плетка, която издържа на значителни натоварвания и е устойчива на разплитания. Дългогодишната им гаранция за качество – от 8 до 15 г. – се дължи на безупречното производство на Retificio Padano – Италия и Експо Нет – Дания.

МРЕЖА ПРОТИВ ГРАДУШКА ЗА ОВОЩНИ НАСАЖДЕНИЯ

За да се поставят специалните мрежи против градушка на овощни насаждения, е необходимо да бъде изградена специална конструкция. Нашият професионален екип може да ви предложи цялостен проект – конструкция + мрежа.

В случай, че решите пък да поставите сами структурата, ние от Ай Джи Нет София ще Ви помогнем с безплатна консултация за това как да я направите правилно.

ПРОТИВОГРАДНИ МРЕЖИ ЗА ЛОЗОВИ НАСАЖДЕНИЯ

За надеждната защита при лозята не е необходима специална конструкция. Като се използва наличната, инвестицията и крайната цена на мрежа за градушка значително намалява. При тях можем да Ви предложим система, чрез която мрежата се повдига за улеснение на агротехническите мероприятия.


Всяка мрежа против градушка трябва да бъде избирана внимателно, като освен нейната цена трябва да се вземат предвид всички свойства на влакното, от което е изработена. Добрите мрежи са изработени от първичен материал – полиетилен с висока плътност HDPE и добра УВ стабилизация. Мрежите против градушка трябва да гарантират комбинация от защита, здравина и издръжливост на УВ лъчи. Нашите продукти са точно такива – устойчиви на градушка и вятър, а изключителната им здравина е благодарение на високото качество на използваните материали, защото работим само с доказани производители.

Нашите качествени модели от мрежи за градушка предпазват насажденията от парчетата лед, като същевременно позволяват на дъжда да премине с по-слаба сила, която не вреди на растенията. Всеки наш продукт от тази категория е с висока якост на опън, може да понесе значителна тежест, и се предлага в няколко нива на засенчване. Широката ни гама от противоградни мрежи осигурява напълно адаптивни възможности за по-голяма сигурност на вашите земеделски култури.

Директната светлина, която преминава през нишките на предлаганите от Ай Джи Нет мрежи против градушка на изгодни цени, се разпръсква и обхваща много части на растението, особено по-ниските части на стъблата и листата. Това води до по-ефективна фотосинтеза, бърз растеж,  и по-високо качество на плодовете и зеленчуците.

Използването на мрежа за градушка се счита за един от най-ефективните начини за защита на градините от градушки. Това природно бедствие нанася сериозни щети всяка година и е нужно да се вземат превантивни мерки. Инвестицията със сигурност си струва, а освен основното си предназначение, качествените противоградни мрежи имат и други ползи.

В райони със силна слънчева радиация, съществува риск от увреждане на плода. Чрез използването на мрежа срещу градушка е възможно да се създаде микроклимат, който да запази влагата и намали нуждата от напояване. Това, обаче, може да ускори вегетативния растеж на дървото – важно е да се намери точния баланс.

Употребата на мрежи против градушки също така може да ускори или забави периода за прибиране на реколтата. Това може да бъде в интерес на производителя, когато желае да продаде продукцията си на по-високи пазарни цени.

Ние от Ай Джи Нет, ще ви дадем най-доброто решение когато се нуждаете от мрежа против градушка.

Има ли смисъл от мрежа против градушка?

Появата на пазара на мрежите, които защитават от градушка, не е никак случайна. Опитът показва, че ледните парчета, които падат с голяма сила могат да нанесат невероятни вреди на продукцията или ценните превозни средства, така че разходите за монтиране на защитна мрежа се изплащат в пъти. Безспорно всеки стопанин, отглеждащ селскостопанска продукция, трябва да се замисли за осигуряването на мрежа против градушка.

Мрежите за предпазване от град за еднократно ползване ли са?

Мрежата срещу градушка е изключително здрава и устойчива на атмосферни условия, така че при правилен монтаж спокойно би могла да изкара дълго време. Включително безпроблемно би било транспортирането на мрежата за използване на друго място, тъй като тя е лека и гъвкава.

0