Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Мрежи против насекоми

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Показване на всички 2 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 240 до 720 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 721 до 1500 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1501 до 5000 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.

Употреба:

Тези мрежи се използват за предпазване на насажденията от насекоми. Това е най-добрия начин за предпазване от насекоми, защото не се налага използването на инсектициди. В бял цвят има най-малък засенчващ процент – 9-10%, докато в черен цвят може да се използва и като засенчваща мрежа – 60-80% засенчване. Осигурява 100% защита от доматен молец, оранжерийна белокрилка, трипс и други подобни вредители.

Мрежи с по-големи отвори 3х7 мм се използват за предпазване на гроздето от по-едри насекоми – пчели, оси и други подобни, които могат да унищожат зрелите плодове.

Мрежа против различни видове насекоми

Поръчайте от Ай Джи Нет мрежи против насекоми – идеалното решение при отглеждане на био продукти. Вашите насаждения могат да бъдат добре защитени от трипс, белокрилка, въшка и други дребни насекоми, без да се налага да използвате инсектициди. Можете да използвате мрежа срещу насекоми както за зеленчукови и овощни насаждения, така и за осигуряване на защита за врати и прозорци на вашата къща, вила или апартамент.

Изберете качествена мрежа против насекоми, изработена от прозрачен полиетилен, с висока плътност – HDPE, който гарантира максимална пропускливост на въздух и минимална сянка. Осигурява максимална защита не само от инсектите, но и срещу снасянето на яйца върху растенията. Отворите на мрежата са по-малки от милиметър и осигуряват 100% ефективна защита.

Поставянето на мрежа за насекоми е лесно и ще се справите без помощта на специалист. За защита на овощни дървета и храсти просто спуснете мрежата над растението. Нужно е краищата да бъдат леко затиснати с почва или подходящи тежести, за да са устойчиви на вятър. Друг вариант е изграждането на конструкция от колове или стълбове и стоманени въжета и да поставите мрежата върху тях, над земеделските култури. Мрежата е много подходяща за съществуващи оранжерии, защото не се налага да изграждате конструкция. В зависимост от плътността си мрежата за насекоми ще осигури различен засенчващ фактор, който желаете.

В тази категория продукти ще намерите мрежа против насекоми на метър, която е разработена да защити вашите растения дори от най-дребните насекоми – зелева коренова муха, морковена муха, доматен молец, гъсеници, белокрилки и различни видове листни въшки. Въпреки, че мрежата е много фина, тя осгиурява отлично пропускане на светлината, добра въздушна циркулация и позволява на водата да преминава свободно.

Мрежата може да стои до есента, когато насекомите вече няма да са активни. Ако отглеждате култури, които продължават да растат и през студените месеци, бихте могли да оставите мрежите, и да осигурите защита срещу птици и други дребни вредители. Ако вашите растения се нуждаят от опрашване, се налага да отстраните мрежата временно.

Възползвайте се от висококачествените модели мрежа против насекоми на супер цена от Ай Джи Нет! Нашите продукти са устойчиви на UV лъчи и не гният, а в края на сезона можете да приберете мрежата до следващата година.

Мрежи против насекоми се монтират на специални рамки, които се слагат основно на прозорци и врати и по този начин предпазват помещенията от навлизането на комари и други летящи и пълзящи насекоми. Това са т.н. комарници. През летния сезон комарите са проблем, особено през нощта и в близост до блата езера, реки и други сладководни басейни, където обикновено се размножават и тяхната концентрация е най-голяма.

Ние можем да предложим висококачествени модели мрежа срещу насекоми, които ще ви защитят надеждно срещу тези вредители и неприятното жужене, което издават, особено през нощта.

При нас ще намерите мрежа против насекоми, изработена от полиетилен с висока плътност, който не позволява на насекомите да преминават през нея. Освен за защита от комари, те имат и други разнообразни предназначения. Могат да защитават различни земеделски култури от неприятели, като ги покриват напълно, закрепени на специални конструкции в зависимост от вида на насажденията. По този начин няма да използвате химични вещества за предпазване на вашите растения и ще произвеждате екологично чисто продукция.

Предлагаме мрежа против насекоми на изключително изгодна цена. За покупки над определена сума можем да направим страхотни отстъпки от 5 до 25%. По този начин ще получите висококачествена мрежа срещу насекоми на една много конкурентна цена.

Вие можете да закупите мрежа против насекоми на метър, в зависимост от конкретните нужди.Поставянето на мрежите против насекоми обикновено е много лесно и не се нуждаете от някакви специални знания и умения, като и употребата на инструменти. Мрежите срещу насекоми са леки и лесни и удобни за пренасяне и транспортиране.

С тяхна помощ вие ще защитите посевите си и ще изолирате дома или вилата си от достъпа на неприятни насекоми, които освен, че нарушават спокойствието ви може да застрашат сериозно здравето на вашето семейство и деца.

Доверете ни се и в замяна ще получите висококачествена мрежа за насекоми на много добра цена, която ще използвате дълго време.

0