Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Мрежа против насекоми 16х10

2.94 лв. кв. м

Общо Площ (кв. м)
Цена
Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 0.11 лв.

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Код на продукта: 1107 Категория:

Осигурява 100% защита от доматен молец, оранжерийна белокрилка, трипс и други подобни вредители. Изработена е от УВ устойчив полиетилен. Осигурява добра вентилация в оранжерията. Произвежда се в бял цвят поради ниския % на засенчване.

Мрежата против насекоми, която Ви предлагаме може да се използва много успешно в зеленчукопроизводството като предпазва насажденията от летящите и пълзящи вредители и техните ларви. Тя има изключително гъста и фина плетка, която не позволява на насекомите да проникнат до растенията, когато мрежата бъде поставена. Осигурява 100 % защита за зеленчуците и цветята и се предлага в бял цвят като по този начин пропуска свободно слънчевите лъчи, които са жизнено важни за земеделските култури. Гарантира проникването на влага и въздух до растенията, като не допуска единствено вредителите.

Изработена е от много устойчив полиетилен, който не гние и не ръждясва. Той е устойчив на неблагоприятните климатични условия и не се влияе от колебания на външните температури, сняг, лед, дъжд или градушка. Успешно предпазва растенията като може да се използва многократно. Тази мрежа за насекоми се поставя много лесно и с това може да се справи всеки стопанин. Тя не изисква специални грижи и е удобен вариант за всякакви по размер земеделски площи с различен вид насаждения.

Ако използвате мрежата против насекоми, градината не се нуждае от пръскане с течни или твърди химични препарати, което гарантира екологичната чистота на зеленчуците, техния ненадминат вкус и по-висока цена им на пазара. По този начин Вие пестите средства и произвеждате качествена продукция.

Цвят

бял

Отвор

0.28х0.78 мм.

Тегло

105 гр./кв.м.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Мрежа против насекоми 16х10“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

tbi bank loading
моля изчакайте
0