Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ
Неналичен

Мулчинг – против плевели

0.69 лв. кв. м

Този продукт се заплаща на обща площ в квадратни метри. Изберете желаната ширина и въведете нужната дължина в метри.

Мулчингът се използва за предпазване изникването на плевели между културните растения. Позволява на водата да преминава през него. Не се препоръчва за площи върху които се ходи или минават машини, поради опасността от разкъсване. В тези случаи се препоръчва другия вариант на мрежа против плевели.

Вижте още: пирони за закрепване на мрежата към земята и друг модел мрежа против плевели.

Изчерпан

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Код на продукта: 15 Категория: Марки: .

Мулчингът е по-лекия и евтин вариант на мрежите против плевели. Пропуска водата и не позволява на плевелите да преминат през него. Задържа влагата в почвата.

Мулчингът против плевели е вид фина мрежа, която не допуска растежа и появата на определени растения в даден парцел, който е предназначен за отглеждане на различни земеделски култури. Тази мрежа е изключително ефективна и надеждна, но в същото време много здрава и ефективна при борбата с плевелите. Този мулчинг прилепва оптимално добре към земната повърхност и не дава възможност на нито един плевел да поникне след културните растения.

По този начин стопаните, които използват мрежата мога да приберат богата и качествена продукция без да се налага постоянното ръчно или машинно плевене на площите, което е икономически неизгодно. Те си спестяват много труд време и средства защото не се налага културите да бъда пръскани срещу заплевяване със скъпи препарати, които замърсяват почвата и не позволяват да се произвежда биопродукция, която е много търсена на пазара и нейната цена е най-висока.

Тази мрежа срещу плевели е ефикасен вариант за борба с тях, защото приляга плътно и не дава никакъв шанс на нежеланите растения да поникнат. В същото време тя пропуска светлината и топлината към културите, безпроблемно през нея преминава влагата и в същото време не позволява почвата да изстива прекомерно. По този начин културите се развиват във възможно най-добра среда и дават богата реколта. Всяка модерна ферма използва с успех този метод на обезплевяване, която гарантира само отлични резултати и фермерът може да бъде сигурен, че произведените от него зеленчуци ще бъдат екологично чисти.

Тази мрежа не изисква никакви специални грижи и се поставя много лесно, независимо от площта и релефа на земния парцел, който ще бъде обработван. Мулчингът може да се използва целогодишно, като през всеки сезон от годината той има своите предимства, не допуска замръзване или прекалено загряване на почвата и дозира проникването в нея на влага и топлина. Всичко това гарантира на фермера високият добив и отличното качество на произведената от него продукция.

 
 
Цвят

черен

Тегло

50 гр./кв.м.

tbi bank loading
моля изчакайте
0