Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Мрежи против птици

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Показване на всички 5 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 240 до 720 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 721 до 1500 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1501 до 5000 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.

Употреба:

Тези мрежи се използват за предпазване на насажденията от птици. Те са с широки отвори, позволяващи да прониква   въздух и светлина. Те са най-добрата биологична преграда против птици, защото те не се хващат в мрежата, а в същото  време не достигат до растенията.

Мрежите против птици са изключително леки, здрави и лесни за поставяне. Не изискват специална конструкция. Предлагат се в различни ширини и размери.

Ай Джи Нет предлага мрежи против птици на достъпни цени, които са 100% ефикасно и дълготрайно решение срещу вредни птици. Поставянето на такава мрежа ще ви помогне да се избавите от нашествието на лястовици, гълъби , косове и други! Осигурете надеждна защита за вашите земеделски култури и посеви, както и за всяка друга продукция, която трябва да бъде съхранявана на сигурно място.

Мрежа против птици на супер цена за града и селото

Много имоти разполагат с полузатворени пространства или големи открити площи, привличащи птиците да кацат, нощуват и дори да гнездят там. Качествената мрежа против птици е идеална точно за такива зони – осигурява защитна бариера, която напълно спира достъпа на вредителите до вашата собственост.

Полиетиленовите мрежи против птици са широко използвано средство за ограничаване достъпа на пернатите, както до сгради в големите градове, така и за опазване на ценни овощни и зеленчукови култури.  Основното им предимство в градска среда е, че перфектно пасват на фасадата на всяка сграда и не развалят нейния естетически вид. В земеделските райони, нашите мрежи за птици често са единствения ефективен метод за фермерите да опазят продукцията си, понеже традиционно използваните плашила и ултразвукови устройства често не дават желания резултат.

Повечето видове мрежа за птици са изработени от полиетиленово влакно, стабилизирано срещу УВ лъчи. Самата нишка е термоустойчива, което ѝ осигурява дълъг живот, независимо от летните горещини.

Поставянето на мрежа срещу птици в градината е сравнително лесно,  въпреки че има различни особености в зависимост от типа овощни и зеленчукови култури, но основният принцип е сходен в повечето случаи. Тя може да бъде използвана за защита на пълзящи растения (ягоди), плодови храсти ( касис) и дървета, като череша и ябълка. Монтажът обикновено включва поставяне на мрежата над растението и връзване, а в някои случаи може просто да се остави свободно. За защита на по-голяма площ, вероятно ще има нужда от изграждане на структура, върху която да се постави мрежата.

Възползвайте се от нашите предложения и поръчайте мрежа против птици на цена без конкуренция! Ако се колебаете кой модел ще бъде най-подходящ за вашите нужди, Ай Джи Нет е на ваше разположение за безплатна консултация.

Как се поставя мрежа против птици?

Когато искате да използвате мрежа против птици, е важно да уточните мястото, където ще я монтирате, защото от това зависи начина на закрепване. Ако искате да предпазвате например балкона си от пернатите, трябва да осигурите няколко стабилни точки, за които мрежата да се захване. В случай, че искате да предпазвате селскостопанска продукция от набезите на птиците, ще са ви необходими колове/стълбове, които да поддържат мрежата достатъчно здраво и на необходимото разстояние от вашата продукция, така че летящите „натрапници“ да не могат да я повредят.

Мрежата против птици може ли да се ползва срещу гризачи и други вредители?

Мрежата за защита от птици е достатъчно здрава и може да се използва и срещу гризачи, като единствено трябва да съобразите размера на светлия отвор, който трябва да е достатъчно малък, за да не пропуска нежеланите вредители до продукцията.

0