Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Предпазен ръкав за грозде против птици и оси е добавен във вашата количка. Поръчка Виж количка

Мрежа против птици 15х15

0.50 лв. кв. м

Мрежата е с отвор 1.5 см.. Изработена от УВ стабилизирано полиетиленово влакно. Изключително здрава и ефирна, с почти нулев % на засенчване.

Много подходяща за поставяне върху сгради, тъй като не нарушава визуалния облик на фасадите. Изработва се по размер на клиента.

4
Общо Площ (кв. м)
Цена
Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 0.02 лв.

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Код на продукта: 4 Категория: Марки: .

Мрежата е изработена от полиетиленово влакно HDPE, УВ стабилизирана и термоустойчива. Предлага се на различни ширини или по размер на клиента.

Тази мрежа против птици може да се използва за предпазването на различни селскостопански култури и посеви от нападения на птици, които могат да унищожат не само реколтата, но и самите растения до 100%. Мрежата внимателно покрива растенията като не позволява достъпа до тях. Мрежата против птици е произведена от еластично полиетиленово влакно, което не уврежда не само плодовете, но не може да нарани и самите птици. По този начин тя има универсално приложение и надеждно защитава Вашата реколта.

Ние можем да Ви я предложим точно в този размер, от когото конкретно се нуждаете. Тя се полага сравнително лесно и е много устойчива на всякакви вредни атмосферни влияния. Отворите и са оразмерени по такъв начин, че не допускат птиците да проникнат до растенията, които в същия момент те могат свободно да дишат и до тях безпрепятствено да достигат слънчевите лъчи и влагата, от които имат нужда.

Мрежата против птици е много удачна за използване в лозови насаждения, които през есента са масово нападани от косери, които унищожават вече узрелия плод. Поставят се и върху овощни дръвчета с ябълки вишни, круши или череши. По този начин Вие ще си гарантирате качествена и богата реколта без да обработвате посевите си с различни препарати и по този начин ще гарантирате тяхната екологична чистота и високото качество на плодовете.

Отвор

15×15 мм.

Цвят

черен

Тегло

15 гр./кв.м.

tbi bank loading
моля изчакайте
1