0899 444 111; 088 77 40 127; 02 441 22 16 office@agrinet-bg.com гр. София, ул. Марко Бочар, бл.49, вх.В
За нас Галерия Контакти Промо Полезно Вход
0899 444 111; 088 77 40 127; 02 441 22 16 office@agrinet-bg.com гр. София, ул. Марко Бочар, бл.49, вх.В За нас Галерия Контакти Промо Полезно Вход
Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Промо!

Поддържаща мрежа МИЛМАР, по размер

0.28 лв. 0.24 лв. кв. м

Този продукт се заплаща на обща площ в квадратни метри. Изберете желаната ширина и въведете нужната дължина в метри.

Общо Площ (кв. м)
Цена

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 200 лв!

Код на продукта: 16 Категория: Марки: .

Екструдирана мрежа за поддържане на пълзящи растения

Поддържащата мрежа Милмар се използва за отглеждане на увивни растения, които имат нужда от пространство, в което свободно да се развиват. Може да се използва в отглеждането на краставици,тиквички и други увивни растения. Тази мрежа им осигурява достатъчно пространство, в което културите да се развиват и по този начин стопаните да получават оптимално количество реколта с възможно най-високо качество.

Тази мрежа за краставици е на достъпни цени и се поставя лесно, независимо от вида на обработваемите площи. Тя може да се прилага като в парници и оранжерии, така и в открити площи. С нейна помощ земеделците получават първокласни зеленчуци. Мрежата е произведена от висококачествено полиетиленово влакно, което не гние и може да устои на различни неблагоприятни климатични условия като дъжд, градушка, слана и силен вятър. Поставя се много лесно и не изисква никакви специални грижи.

С нейна помощ, Вие ще можете да развивате модерно земеделие и ще имате сигурен помощник за получаване на високи добиви от краставици, тиквички и други зеленчуци. Закрепва се за различен вид колове в градината и по този начин се гарантира нейното оптимално действие. Тя е нежна към растенията и не ги наранява по никакъв начин, независимо от стадия им на развитие.

Когато е монтирана в зеленчуковата градина няма значение колко голяма е площта на земеделския парцел. Поддържащата мрежа Милмар може да обслужва като големи стопанства, които произвеждат промишлени количества продукция, така и малки семейни ферми, предназначени за личната консумация на стопаните. С използването на този продукт резултатите винаги са еднакви – прекрасна продукция, която е с високо качество и може да се консумира или реализира на пазара с еднакъв успех.

Използването на тази мрежа гарантира високите добиви, чистите зеленчуци и прекрасната им пазарна визия. Тя ги предпазва от допир с земята и изгниване, позволява им да се развиват по естествен начини и ги предпазва от болести и различни неприятели. По този начин помага на стопаните за високи добиви и отлични резултати при отглеждането на увивни зеленчуци.

Отвор

150х170 мм.

Цвят

бял

Тегло

9 гр./кв.м.

0