Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Преградни мрежи за охлюви, тип "Хелитекс"

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Показване на всички 3 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 240 до 720 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 721 до 1500 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1501 до 5000 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.

Употреба

Използва се за ограждение на ферми за охлюви. Ширина 1.0 и 1.2 м.
Отворите ѝ са съобразени, за да не могат да преминават малките охлювчета през тях. Има един или два борда, разположени перпендикулярно на мрежата, които не позволяват на охлювите да ги преминат.

По този начин не се налага поставянето на електропастири и защитата е 100% гарантирана. Мрежите са УВ защитени и имат гаранция 10 г. на атмосферни условия.

В наши дни производството на охлюви постепенно се увеличава. Те имат по-богато съдържание на протеини в сравнение с рибата и същевременно съдържат малко мазнини. Поради тези факти охлювите са полезен хранителен продукт. Затова не е случайно и че се увеличава броят на фермите, отглеждащи ги. Охлювъдството е доходоносен бизнес, който стимулира хората да избират здравословното хранене.

Отглеждането на охлюви, обаче, е съпътствано и с някои трудности. Необходимо е земята, на която се отглеждат, да не бъде третирана с изкуствени торове и пестициди, за да бъде създаден качествен биопродукт.

Друг особено важен фактор за прогреса на една такава ферма е поставянето на качествена мрежа за охлюви, която няма да им позволи да се отделят от терена си на отглеждане. Ние, от фирма Ай Джи Нет, сме се погрижили за вас в това отношение. Предлагаме ви нашите преградни мрежи за охлюви тип „Хелитекс“.

Те се предлагат в две различни ширини – 1.0 и 1.2 м. Отворите на мрежите имат размери, които не допускат малките охлювчета да преминават през тях. Перпендикулярно на всяка мрежа за отглеждане на охлюви има един или два борда, които възпрепятстват охлювите ги преминат и да са на определеното място за отглеждане.

Друга съществена особеност на всяка предлагана мрежа за охлюви на топ цени от АЙ ДЖИ НЕТ, е че защитават охлювите от вредните ултравиолетови лъчи. Предлагаме ви гаранция от 10 години.

С преградната мрежа за охлюви тип „Хелитекс“ ще постигнете успешен бизнес в сферата на отглеждането на тези коремоноги и ще предлагате на вашите клиенти един качествен хранителен продукт.

0