Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Предпазни ръкави за дървета

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Показване на всички 2 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 240 до 720 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 721 до 1500 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1501 до 5000 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.

Употреба:

Предпазните ръкави за дървета са предназначени за осигуряване на възможно най-добрите условия на живот и максимална защита на младите дървета от гризачи. Освен това, тези пазачи на дървета подобряват растежа на стъблото, като позволяват да има достатъчна вентилация.

Тези мрежи предпазват овощните и лозови насаждения от атаки на гризачи, или от падащи камъни, когато дърветата са разположени на скалист склон. Специалната структура на мрежата създава перфектен климат на стъблото и по този начин оптимизира растежа на дървото.

Индивидуалната ръкавна мрежа за овошки е едно от най-ефикасните средства за защита на всяко дърво от гризачи. Те са подходящи и за защита на дървета, които се развиват прекалено бързо и стават изключително тежки и нестабилни. Отворената структура на тези защитни мрежи за овошки осигурява свободна циркулация на въздуха, добър дренаж и естествена температура, като същевременно защитава овошката от набезите на животни, склонни да нагризат стеблото или да изровят корените му.

Младите дървета се нуждаят от защита през първите години на своя растеж, за да се гарантира оцеляването им от атаките на гризачи и дейността на хората. В селските райони те са подложени на опасност от зайци, мишки и други животни, които се хранят с клонки и смъкват кората от стъблата, особено през зимния период, когато нямат достатъчно храна.

Поръчайте мрежа за овошки на изгодни цени от онлайн магазина на фирма Ай Джи Нет, за да си спестите всички проблеми от това естество. Всяка наша предпазна мрежа за овошки е на достъпна цена, изработена от устойчив полиетилен. Предпазните ръкави са изключително леки, лесни за пренасяне и удобни за поставяне.

Защитните мрежи за овошки са също така много устойчиви и лесно възстановяват формата си, в случай, че са били натиснати или ударени. Предпазните мрежи за дървета са два вида – отворен тип, който може да се постави на всяко стебло, след което той сам се затваря, и тип „ръкав”, който се нахлузва на стеблото отгоре. Вторият тип не може да се постави, когато дървото има клони, той е подходящ само за новозасадени дървета.

Тези предпазни мрежи за овошки може да се използват в жилищни райони на градове и села, земеделски райони извън населените места, в близост до пътища и гори, за максимална защита на овощни дръвчета от животните. Предлагат се в различни размери, мрежата е произведена от висококачествени материали и отговаря на необходимите изисквания и стандарти.

Често срещан проблем в българските села е свободното преминаване на стада от кози, овце и крави по улиците, където има засадени млади дървета. Понякога е трудно да бъде контролирано поведението на цялото стадо и отделни животни могат да нападнат стеблата и клоните на растенията. С помощта на ръкавна мрежа за овощни дръвчета ще избегнете унищожаването им.

Поръчайте ръкавна мрежа за овошки на супер цена!

0