Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Синтетично фолио против дъжд

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Показване на всички 1 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 240 до 720 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 721 до 1500 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1501 до 5000 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.

Употреба

Синтетичното фолио за предпазване на череши и лозя от дъжд се използа за покриване на черешови насаждения и лозя. Неговата функция е да ги предпазва от напукване в месеците през които плодовете наедряват усилено и започват да се пукат от прекомерния дъжд и топлина в периода на наедряването. В същото време предпазва плодовете и дърветата от градушка. Фолиото или синтетичния филм е изработено от специални смоли и полимери, като съдържа добавки, които го предпазват от УВ лъчите. По този начин то разсейва слънчевата радиация.

Има добра светлинна пропускливост, като в същото време предотвратява прекомерното повишаване на температурата в горещите часове и осигурява равномерна топлина през цялото денонощие. Предотвратява температурната инверсия. Има допълнителна стабилизация с никел, което го прави устойчиво на агрохимикалите. Ускорява узряването на плодовете със 7-14 дни.

Ако се занимавате със земеделие и имате овощни градини и лозя, вие сте подвластни на промените, които настъпват в природата. Понякога твърде силният дъжд или високите температури оказват негативно влияние на вашите насаждения и плодове , за които сте полагали неимоверни усилия. Природата е фактор, с който ние трябва да се съобразяваме.

Често се случва климатичните условия да са благоприятни за овощните дървета и те да имат прекрасни цветове, които впоследствие да са се превърнали в сочни и апетитни плодове и именно в този момент да се появи една неочаквана и опасна за вашите насаждения градушка, която е безмилостна към реколтата ви. За всеки земеделец думата градушка е съпътствана с тъжни, тягостни спомени, които карат неговата душа да се изпълни с негативизъм. Градушката е като пагубна, неизлечима болест за вашите дървета и лозя.

Друг проблем е напукването на плодовете в периода не зреене, когато валят много дъждове и това води до бързото нарастване на плода.

Фирма АЙ ДЖИ НЕТ предлага точното решение за вашите овощни дървета и лозя. Вече не е необходимо с притаен дъх да очаквате периода за беритба и да сте изпълнени с чувство на безпокойство дали времето ще е с вас и природата няма да ви изненада с някоя градушка, твърде високи температури или постоянни дъждове. Ние ви предлагаме иновативния ни продукт – синтетично фолио найлон) против дъжд.

Това фолио е изработено от специални полимери и смоли, които предпазват вашите дървета и лозя от всички тези неблагоприятни природни катаклизми. Същевременно синтетичният филм на фолиото включва и добавки, които го защитават от вредните ултравиолетови лъчи. Това спомага за разсейване на слънчевата радиация. Ако защитите своите насаждения с фолио против дъжд, ще се радвате на сочни, вкусни и добре узрели плодове, които няма да са наранени от градушка или напукани от дъждовете.

Нашето синтетично фолио или найлон има и друга позитивна страна – то понижава твърде високите температури в по-горещите часове на денонощието и създава една постоянна температура, която да е подходяща за вашите насаждения. Благодарение на това фолио проблемите, които високите температурни амплитуди биха създали на вашите овощни дървета или лозя, ще са само негативен спомен.

Синтетичното фолио против дъжд има и допълнителна стабилизация с никел, която му придава устойчивост на различни агрохимикали, които биха оказали неблагоприятно влияние върху него. Благодарение на постоянната температура, която то създава и на добрите защитни функции, които изпълнява, синтетичното фолио спомага и за по-бързото узряване на плодовете. С него постигате узряване на реколтата с една или две седмици по-рано.

Поръчайте синтетично фолио на ексклузивна цена от онлайн магазина на Ай Джи Нет.

0