Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Торби за бране на плодове

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Показване на всички 1 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 240 до 720 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 721 до 1500 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1501 до 5000 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.

Употреба:

Торбите са създадени специално за бране на плодове (ябълки, круши, дюли и др.). Липсата на аналогичен продукт на българския пазар ги прави атрактивни и желани от всеки, уважаващ себе си фермер. Използването им прави процеса на бране по-лесен, по-приятен и по-бърз. Елиминирането на нуждата от навеждане, свободата на движението и запазването на качеството на събраната продукция, драстично спомагат за увеличаването на ефективността.

Тoзи своеобразен уред за бране на плодове осигурява максимална защита дори за най-деликатните и меки плодове. Плодовете не се нараняват при изсипването им в палет или друг съд, защото се разтоварват плавно и без да падат от високо. Събирайте ябълки, круши и други овощни култури удобно с помощта на тези уникални за България торби. Изработени са от специален омекотен плат и са перфектно зашити за още по-висока издръжливост. Имат омекотяваща подложка от страната на берача.

Това приспособление за бране на плодове е универсално и може да се регулира височината според ръста ви и в зависимост от специфичните особености при брането, за максимален комфорт, както и вместимостта на торбата. Тя може да събира от 5 до 20 кг., вие може да регулирате нейния обем.

Лесно е да събирате плодове, благодарение на уникалния дизайн, който винаги държи торбата достатъчно отворена, и в същото време не позволява да падат извън нея. Разтоварването е също толкова бързо – просто откачете двете връзки и дъното на торбата за бране на плодове е освободено за плавно изсипване. Така пестите време във всеки един процес от прибирането на реколтата.

Забравете за старите кошници и кофи, време е да се сдобиете с чудесен и съвременен инструмент за бране на плодове. В повечето модерни овощни градини, липсва достатъчно място за окачване на кошниците, което често налага брането с една ръка. Опитът показва, че този тип приставка за събиране на плодове е по-ефикасна за използване, и ако се борави правилно с нея, няма да натъртва и наранява плодовете, както обикновено се случва при кошовете, кофите и други подобни съдове.

Това приспособление за бране на ябълки е регулируемо, за да пасне идеално на всеки плодоберач. Вие сте свободни да използвате и двете си ръце, за да откъснете и поставите внимателно плода в торбата.

Първоначално създадени за прибиране на цитрусови плодове и ябълки, тези торби могат да се използват и за круши, праскови, кайсии много други плодове и дори зеленчуци. Нашата торба за събиране на ябълки, череши и други плодове, може да бъде закупена на страхотна цена от онлайн магазина на Ай Джи Нет.

Когато сезонът за събиране наближи, уверете се, че вече разполагате с нашата невероятно удобна и лека торба, с която пестите време и усилия!

0