Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ
Промо!

Кавъргрийн

0.29 лв. 0.24 лв. кв. м

Този продукт се заплаща на обща площ в квадратни метри. Изберете желаната ширина и въведете нужната дължина в метри

1.6
Общо Площ (кв. м)
Цена
Код на продукта: 17 Категория: Марки: .

Кавъргрийнът е вид много фина мрежа, която предпазва посевите от различни неприятели и главно от ранните пролетни слани, които могат да унищожат разсада на 100%. Тя е много лека и ефирна и е практически невъзможно да увреди младите и едва поникнали растения. Поставя се върху тях и по този начин те са защитени от различните неблагоприятни климатични условия, които могат да възникнат в късна есен или през ранната пролет – слана, градушка, силен дъжд и вятър, обилни валежи, а понякога и сняг. Покрити с кавъргрийн, младите растения са наистина надеждно защитени и фермерът може да е напълно спокоен за тяхното нормално развитие.

Кавъргрийнът се поставя много лесно и не изисква никакви специални грижи. Той може да защитава различни по големина и вид растения, посети на различни по големина и релеф площи. Поставя се много лесно и бързо, като не са необходими никакви специални инструменти. При необходимост тази мрежа против слана може временно да се отстрани от растенията, така че те да погълнат допълнително количества светлина, топлина и влага. Мрежата има оптимална пропускливост и дори под нея посевите спокойно получават необходимото им слънчево греене и топлина. В същото време тя може да регулира температурата на почвата като не допуска нейното прекомерно изстудяване или затопляне, което е много благоприятен фактор и задължително условие за нормалното развитие на земеделските култури.

Няма модерен земеделец, който във времената на интензивното отглеждане на култури и бързото развитие на агробизнеса да се откаже и да не използва този съвременен метод на отглеждане на растения – използването на кавъргрийн. Тя защитава младите растения, увеличава добивите и ги предпазва от всякакви неприятели и вредители. По този начин се гарантира богатата и здрава продукция, както и добрата печалба на фермера. Мрежите улесняват неговата дейност, спестяват му средства от задължителните пръскания и осигуряват развитието на модерното земеделие. По този начин се гарантира устойчиво развитие на фермата и добрата доходност от земеделското предприятие.

Цвят

бял

Тегло

17 гр./кв.м.

0