Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Мрежа против слана Кавъргрийн, ролка 1.60 м. х 500 м. е добавен във вашата количка. Поръчка Виж количка

Мрежа против слана Кавъргрийн, ролка 3.20 м. х 250 м.

259.20 лв.

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 9.62 лв.
Код на продукта: 1687 Категория: Марки: .

Кавъргрийн ролка с размери 3.20 м. х 250 метра е мрежа против слана на изгодна цена, изключително удобна за поставяне и премахване. Тя успешно защитава ранни зеленчуци и разсад от сланите, които падат в началото на пролетта и през есента. Стопаните добре знаят, че тези слани могат да се окажат фатални за 100% от растенията и много често те биват напълно унищожени.

Мрежата против слана с подобни размери е много практична и поставянето и не представлява никаква трудност. Тя се поставя много бързо и удобно, като гарантира 100% предпазване на посевите от разнообразните неприятели и неблагоприятни климатични условия през всички сезони на годината. Може да защитава културите от всички неблагоприятни климатични условия. Освен от слана, нейното използване елиминира всички опасности за растенията, когато вали силен дъжд, градушка, силни застудявания или мъгла.

С помощта на тази мрежа младите посеви могат да бъдат запазени в жизненоспособен вид и да дадат богата реколта. Тя се използва в модерното земеделие, което е ориентирано към високите печалби, производството на конкурентна продукция и постоянно спазване на високите международни изисквания за качество. Мрежата може да бъде намерена на много конкурентна цена, с която всеки фермер може да постигне очакваните резултати – 100% жизненоспособни растения, които дават богат плод.

Мрежата не само предпазва посевите, но и с нейното използване не се налага употребата на хербициди и пестициди срещу различните вредители. По този начин се произвеждат екологично чисти зеленчуци, чиято цена на пазара е много висока. Продуктът спестява на стопаните загуба на време с постоянно пръскане на културите, не се налага да се харчат излишни средства и гарантира богата реколта. Стопанството придобива съвсем различен облик, когато тази мрежа се използва. Това се отнася и за продукцията, която освен, че са запазва непокътната дава високи добиви и съответно сигурна печалба за фермера.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Мрежа против слана Кавъргрийн, ролка 3.20 м. х 250 м.“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

tbi bank loading
моля изчакайте
1