Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Ветрозащитни мрежи

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Показване на всички 3 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 240 до 720 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 721 до 1500 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1501 до 5000 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.

Употреба:

Ветрозащитните мрежи осигуряват отлични условия за отглеждане на растения,дървета и животни. Те предпазват от силни и разрушителни ветрове, които нанасят щети на растенията, дърветата, оборите и други пространства, като по този начин ефективно намаляват скоростта на вятъра.

С помощта на тези мрежи съвременните хамбари и обори са конструирани с естествена вентилация, която осигурява чист и сух климат в тях, което силно минимизира появата на бактерии, насекоми, прах и миризма.

Ако се занимавате със земеделие, вероятно сте имали проблеми при отглеждането на растения или животни поради наличието на силни и разрушителни ветрове. В такива ситуации първото нещо, за което всеки земеделец се замисля, е как да възстанови щетите и да ги избегне за в бъдеще.

Определено земеделието е дейност, която изисква сериозни усилия, но понякога целия вложен труд бива разрушен от настъпването на природни бедствия. Това налага нуждата от използването на специална мрежа против вятър, която можете да намерите при нас на много изгодна цена.

Един често срещан негативен резултат, който оказва неблагоприятно въздействие при отглеждането на земеделски култури или животни, е настъпването на разрушителни ветрове. Те могат да пречупят клоните на дърветата, да изкоренят по-крехките селскостопански насаждения или разрушат направения от вас обор, където отглеждате животни. Тези ветрове могат да станат причина  за намалено количество на събраната качествена продукция, или не добра защита на животните от атмосферните условия.

За да преодолеете този проблем със силното негативно влияние на разрушителните ветрове, ние от АЙ ДЖИ НЕТ ви представяме нашите ветрозащитни мрежи. Те са изработени от здрави и качествени материали, които намаляват значително скоростта на вятъра и ако са поставени около дърво, растение или обор, то съответното място ще бъде защитено и селскостопанската продукция запазена. Нашите мрежи срещу вятър намаляват скоростта и интензитета на вятъра.

Благодарение на поставянето на мрежа против вятър върху хамбар или обор, се осигурява своеобразна естествена вентилация, която създава положителни предпоставки за същевременно сух и чист климат вътре в тези помещения. Това спомага и за намаляване риска от появата на неприятни миризми, бактерии, прах или насекоми. Ветрозащитните мрежи създават добри хигиенни условия в помещението, където са поставени. Те са един съвременен, иновативен начин за преодоляване на проблема със силните, разрушителни ветрове.

Поръчайте онлайн на много изгодни цени и с възможност за допълнителни отстъпки!

0