Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Градински огради

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Показване на всички 11 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 240 до 720 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 721 до 1500 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1501 до 5000 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.

Употреба:

Градинските огради са произведени от полиетилен, който не гние, не ръждясва и няма нужда от допълнително боядисване. Имат УВ защита и са устойчиви на хербициди и торове. Цветът на мрежата е предимно зелен и се слива с цвета на растенията в градината, като по този начин се доближава максимално до естествения цвят на околната среда. Мрежата се монтира лесно към дървени или бетонни колове. Може да се използва и за ограничаване на територията за домашни животни. Мрежата издържа на високи температури и има повече от 10 години живот.

Нашите висококачествени огради за градина и двор са отлично решение с многобройни приложения. Можете да ги използвате, за да добавите декоративен акцент, да защитите желаните пространства и да отделите различни площи в градината, оранжерията или двора. Те дори могат да се използват за пергола, където вашите растения да растат. АЙ ДЖИ НЕТ предлага градински огради на достъпни цени, подходящи и за създаване на изискан ландшафтен дизайн. Всички наши външни огради са устойчиви на ултравиолетови лъчи, изключително издръжливи и не изискват сериозна поддръжка.

Обичате ли да прекарвате повече свободно време на спокойствие? Ако отговорът е “да”, тогава разгледайте наличните в тази категория видове дворни огради, които не само ще ви предоставят желаното усамотение, но и допълнителна сигурност за децата, за да играят безопасно. Използвайки ограда за градина, вашите кучета ще могат да се разхождат свободно и да тичат на воля, без да създават проблеми.

Ако искате да разделите градината си на различни зони, използвайте своето въображение и идеи с помощта на атрактивните ни градински огради. По този начин имате възможност да позиционирате вашите столове, маса или хамак,на мястото, където най-добре ще се наслаждавате на слънчевите лъчи.

Една от основните задачи на всяка градинска ограда е да ограничава достъпа на питомни и диви животни до отглежданите земеделски култури. Има два важни фактора, които трябва да имате предвид, когато решавате колко дълбоко да поставите ограда от мрежа: вида животни, които искате да ограничите и желаната височина на вашата дворна ограда. Някои от тях са склонни да ровят дупки, за да си проправят път, а други – да се опитат да прескочат мрежата.

Изключително леката и евтина ограда за двор с мрежа се състои предимно от полиетилен с висока плътност, устойчив на неблагоприятни климатични условия. В сравнение с металната телена мрежа, полиетиленовата е най-евтината сред всички видове огради за двор и градина. Също така, нашите евтини огради на ниски цени са по-меки от металните модели, които може да наранят плодовете или растенията.

АЙ ДЖИ НЕТ ще ви помогне да осъществите своите идеи за ограда на двор, а ниската цена на метър зелена мрежа няма да натоварва излишно вашия бюджет.

0