Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Мрежи за бетон

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Показване на всички 2 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 240 до 720 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 721 до 1500 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1501 до 5000 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.

Употреба:

Мрежите за бетон се използват за усилване на структурата на бетона. Придават голяма здравина на бетонните повърхности и устойчивост на големи натоварвания. С полиетиленовите мрежи бетонните повърхности издържат на по-големи натоварвания в сравнение със стоманена арматура. Мрежите се фиксират много лесно с помощта на U-образни скоби.

Използват се и за туркретиране на стени, когато се изисква голяма здравина на повърхността.

Бетонът е материал, който е широко използван в строителството. Той се получава при втвърдяването на сместа от вода, цимент и пясък. Широко разпространен е вариантът на изливане на бетонната конструкция върху стоманена арматура с цел постигане на здрава бетонна повърхност.

Нова, съвременна тенденция е използването на полиетиленови, екструдирани мрежи за бетон, които правят структурата по-здрава и придават по-голяма стабилност на бетонните повърхности. По този начин те стават по-устойчиви на големи натоварвания.

Всяка мрежа за бетон, която ви предлагаме на супер цена, е изработена от полиетилен, който увеличава здравината им. Така те издържат и на по-големи натоварвания. Поставянето на мрежите за бетон е лесна и бърза за постигане задача. Те се фиксират лесно с помощта на скоби, които имат формата на латинската буква „U“.

Мрежите за бетон са подходящи и за туркретиране на стени, когато е необходимо да бъде постигната много голяма здравина на повърхността в тунели, сводове и други критични повърхности. С помощта на тази иновация, в съвременното строителство могат да бъдат постигнати чудеса – получените циментови структури се характеризират с по-голяма стабилност и се отличават със своята здравина и устойчивост и еластичност.

Ние ви предлагаме да закупите нашата мрежа за бетон модел 1211L, ролка 25 х 2 м с отвор 8 х 6 мм или модел 1311, ролка 25 х 2 м с отвор 27 х 27 мм. И двата вида мрежи се предлагат в черен цвят, като основната разлика между двата вида мрежи е в размерите на техните отвори.

С помощта на предлаганите от нас модели могат да бъдат постигнати забележителни резултати в строителството. Ако желаете да получите здрава бетонна повърхност, то излейте бетонната смес върху полиетиленова мрежа за бетон и ще останете очаровани от постигнатия резултат.

0