Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Мрежи за палетизиране

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Показване на всички 1 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 240 до 720 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 721 до 1500 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1501 до 5000 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.

Употреба:

Мрежи за палетизиране се използват за защита на компоненти, като машинни части, по време на транспортирането им. Изработени са от полиетилен с допълнение на ЕVА полимер, което осигурява допълнителна защита на детайлите. Мрежата разделя отделните слоеве, подредени върху палетите, и по този начин те не могат да се надраскват и нямат контакт помежду си. Палетните мрежи осигуряват пълна вентилация през всички слоеве, и така се избягва кондензацията и застоялия въздух, който може да навреди на елементите.

Мрежата за палетизиране на стоки, които се нуждаят постоянно от достатъчен приток на свеж въздух са едни от най-добрите варианти за опаковане на различни тежки товари, които трябва да се транспортират на дълго разстояние, да запазят търговския си вид и съответно цена.

По този начин се гарантира тяхната здравина и цялостност. Обикновено качествената мрежа за палетизиране е изработена е от екструдиран полиетилен или полипропилен и е навита за по-удобно транспортиране, което я прави практична и удобна за употреба. Характеризира се с голяма здравина и гъвкавост защото товарите, които се палетизират и предпазват от нараняване са относително тежки и лесно променят формата си и се визията си.

Мрежите за палетизиране имат уникалното свойство свободно да пропускат въздух. По този начин се запазва трайността и свежия вид на стоката, а от друга страна пропускат влагата и не позволяват на определени стоки да се развалят. Те могат да се използват като рафтове за поставяне на детайлите един върху друг. Като в същото време ги предпазват от чупене, надраскване. Нашите мрежи стягат товара, осигуряват неговата стабилност при транспортирането и не му позволяват да промени формата си, да се разсипе или разпилее. По този начин Вие може да си спестите средства и главоболия.

Използвайки мрежа за палетизиране на товари, Вие гарантирате дълготрайността и добрия търговски вид на стоките си, независимо по какъв начин са транспортирани те. Мрежите за палетизиране могат успешно да раделят по-тежките детайли, да не позволяват те да се допират и по този начин да запазят търговския си вид, да не се драскат и да достигнат здрави и качествени до клиента.

През последните години палетизирането на товари стана много популярно в България и търсенето на мрежи за палетизиране устойчиво нарасна. Българските потребители оцениха по достойнство предимствата на така опакованите продукти, тяхната дълготрайност и сигурност при транспортирането и практичността на мрежата за палетизиране, които все повече се възприемат не като лукс, а като необходимост. Ние можем да ви предложим най-добрите варианти за палетизиране на товари на конкурентни цени и доказано качество на мрежите за палетизиране.

0