Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Мрежи за пилетарници

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Показване на всички 3 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 240 до 720 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 721 до 1500 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1501 до 5000 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.

Употреба:

Когато отглеждате птици, вие работите с живи същества. Затова е съвсем естествено, да се опитвате да подобрите ежедневието на вашите птици. Мрежите за птицевъдство допринасят за осигуряване на по добър живот на птиците, те са лесни за почистване или дезинфекциране. Изработени са от полиетилен и са предназначени специално за отглеждане на птици.

Ние препоръчваме нашите мрежи да се използват и като оградни мрежи за птици. Модел 131 се използва за ограждане на фермите за птицевъдство. Мрежата е УВ стабилизирана и по никакъв начин не нараняват пилетата при контакт с нея.

Модел 43 и 60М се използват за под, върху който ходят пилетата и по този начин те не могат да си наранят краката. Почистват се много лесно и така се подържа стерилна среда сред животните.

Всеки собственик на пилетарник знае, че птиците са много чувствителни и е необходимо заобикалящата ги среда да е гостоприемна и те да се чувстват защитени в нея.

Ние, от фирма Ай Джи Нет, ви предлагаме няколко модела мрежи за пилета и кокошки. Те са направени от полиетилен, който е специално предназначен за отглеждане на птици. Този материал е мек при допир и не може да нарани пилетата. С помощта на този продукт качеството на живот на птиците във фермата ще се подобри. Мрежите се почистват бързо и лесно, като могат безпроблемно да бъдат дезинфекцирани. Възможно е да се използват и като оградна мрежа за птици и пилета.

Ние предлагаме на вашето внимание модели 131, 43 и 60М. Първият модел е подходящ за ограда. Мрежата е направена от материал, който има защита от вредните ултравиолетови лъчи. Ако пилетата се доближат до мрежата, те ще бъдат защитени и няма да се наранят.

Другите два модела (43 и 60М) намират добро приложение за под. Ходейки по тях, птиците няма да изпитат дразнене. Техният материал е мек на допир и краката на вашите пилета и кокошки ще бъдат защитени. Нашата мрежа за кокошарник се поддържа лесно, а почистването и става бързо. С тяхна помощ се поддържа една комфортна, стерилна среда за отглеждане на пилета и кокошки, които са чувствителни на различни температурни амплитуди.

Можете да закупите от нас изключително качествена мрежа за кокошарник на топ цена, благодарение на която пилетата и кокошките във вашата птицеферма ще живеят в една по-комфортна, защитена и чиста среда.

0