Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Мрежи за покриване на басейни

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Показване на всички 2 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 240 до 720 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 721 до 1500 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1501 до 5000 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.

Употреба:

мрежи за басейниИзползват се за покриване на плувни басейни и за предпазване от попадане на насекоми и листа във водата.

Поддръжката на един басейн в чист и приятен естетичен вид е много важна. Неизбежно се случва във водата да попадат насекоми, листа или други боклуци, на които със мястото им не е там.

Ние, от АЙ ДЖИ НЕТ ви предлагаме лесен и бърз вариант да постигнете своята мечта да имате красив и поддържан басейн във вашата градина, без много усилия. Представяме ви нашите мрежи за покриване на басейни. Те са направени от здрави и висококачествени материали, които осигуряват дълготрайна защита на басейна. Дупчиците на всяка мрежа за басейн са минимизирани, за да не могат през тях да проникнат нежелани насекоми или падащи листа, както и прах или други възможни източници, които да възпрепятстват постигането на добър хигиеничен вид и чистота на вашия басейн.

С нашите иновативни мрежи за басейни можете лесно да постигнете дълбоко желаната от безброй домакинства мечта – красива къща с чист и добре поддържан басейн. Просто е необходимо да се свържете с нас или директно да поръчате този продукт от онлайн магазина ни. По този начин винаги, когато вашият басейн не е в експлоатация, ще бъде съхранен и защитен.

Всяка мрежа за покриване на басейн е изработена изцяло от полиетиленови нишки, които имат защита от вредните ултравиолетови лъчи. Мрежите са оплетени плътно и имат минимални отвори, за да не могат да проникнат през тях насекоми. Плетката им е плътна и здрава, което осигурява висока устойчивост при опън. Размерите са разнообразни и са съобразени с тези на басейна.

0