Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Мрежи за сирена

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Показване на всички 3 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 240 до 720 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 721 до 1500 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1501 до 5000 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.

Употреба:

Мрежите за сирена се използват за производството на различни видове сирена и се препоръчват в зависимост от това дали са за твърди или меки сирена. Твърдите сирена се полагат на рафтове с високо профилирана мрежа (тип 43А), за да се създаде добра вентилация и по този начин добри условия за съхранение. Мрежата дава възможност за отлично развитие на целия процес, а също така дава възможност сирената да се поставят на няколко слоя, като се полага мрежа между всеки отделен слой.

Фините видове мрежи (103 и 106) се използват за разделяне на меки сирена в осолени кутии, така че да е възможно да се обработват няколко слоя сирене по едно и също време. Фините мрежи гарантират минимална маркировка в сирената, а долната нишка в мрежата осигурява максимална вентилация и циркулация на разтвора. Също така се използват за изцеждане и втвърдяване на току що изваденото горещо сирене. Издържат на високи температури до 90 градуса.

Онлайн магазин Ай Джи Нет ви предлага няколко типа мрежи, които са подходящи за правилната обработка и съхранение на сирена. Представяме ви мрежа тип 43А – подходяща за производството на различни видове твърди сирена. Необходимо е млечните продукти да бъдат поставени по рафтовете, поставени върху тази високопрофилирана мрежа. С нейна помощ лесно ще бъде постигната добра вентилация и така продуктите ще бъдат добре съхранени и изцедени.

С помощта на този артикул се предлагат добри условия за развитие на цялостния процес по зреенето на сиренето. Мрежата дава възможност сирената да бъдат поставяни на повече от един слой. В резултат на това, млечните продукти се поставят едни върху други и тази мрежа пести място, като създава благоприятни условия за зреене на сиренето, въпреки че е поставено на различни слоеве.

Ние ви предлагаме и два вида фини мрежи за сирена – 103 и 106, които влизат в употреба за разделяне на меки сирена в осолени кутии. Това дава възможност да се обработват няколко слоя сирене по едно и също време. Мрежите създават добри предпоставки за зреенето на сиренето и кашкавала и осигуряват високо ниво на вентилация и циркулация на разтвора. Моделите 103 и 106 са от помощ и в процеса на изцеждане и втвърдяване на горещо сирене, което е току-що извадено. Всяка наша мрежа за сирене е много здрава и издържа на температура до 90 градуса Целзий.

0