Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Мрежи за стъклени бутилки

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Показване на всички 1 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 240 до 720 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 721 до 1500 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1501 до 5000 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.

Употреба:

Мрежите за стъклени бутилки са предназначени да предпазват бутилките от счупване при транспорт. Мрежите са еластични и са съвместими към всякакъв тип бутилки.

Има 3 типа:

  • 16М – мрежата е с големи отвори и се използва за всякакъв тип бутилки.
  • 18М – мрежата е изработена от специална нишка, която е мека като пяна и предпазва бутилката 100% от счупване при транспортиране в кашон с други стоки.
  • 24М – Ако държите етикета да се вижда,това е вашата мрежа. Изработена е по специален начин с натурален цвят, през който може да се види етикета на бутилката.

Мрежа за бутилки се използва за предпазването на стъклените бутилки от счупване по време на транспорт. Това е много практичен и в същото време икономичен начин да запазим от повреда стъклените бутилки и съдържанието в тях. Мрежите, които предлагаме,  са еластични и са предназначени за всякакъв вид бутилки. В зависимост от предпочитанията на клиентите, протекторите за бутилки могат да бъдат няколко вида.

Основният от тях е с малки еластични топчета, обикновено изработени от мек и еластичен материал и специални нишки, които предпазват 100% бутилката от счупване. При него големината на дупките на мрежата е средна и това придава още по-голяма сигурност при транспортирането. Съществуват и мрежи за стъклени бутилки с по-големи отвори за превозване на всякакъв вид не само стъклени шишета. Предлагаме и мрежи за бутилки с различна плътност и по-малка големина на отворите.

Мрежите за бутилки придават по-изискан вид на стоката и могат безпроблемно да се транспортират до търговската мрежа или до крайния клиент. Понякога в тях може самата опакована бутилка да се предложи като подарък защото много често мрежите за бутилки имат ефектен вид. Когато те се използват, счупването на бутилката при транспортиране е рядкост, независимо от качеството на пътя и времето за пътуване.

В България все повече стъклени материали се транспортират именно с протектор за бутилки. Доказано е, че този метод е много по-бюджетен и спестява време. Затова мрежите за стъклени бутилки ще намират все по-голямо приложение и ще бъдат все по-търсени от производители на вина, други спиртни и безалкохолни напитки и търговци на течности, които се пренасят в стъклен амбалаж.

0