Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Мрежи за сушене на плодове и зеленчуци

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Показване на всички 2 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 240 до 720 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 721 до 1500 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1501 до 5000 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.

Употреба:

Мрежите за сушене се използват за различни видове продукти. Те са със стандартните размери за различните видовете сушилни. Мрежата дава възможност за отлично протичане на целия процес, а също така върху нея да се поставят няколко слоя продукти. Изработени са от полиетилен и са предназначени специално за сушене на плодове и зеленчуци. Издържат на висока температура.

Мрежите са сертифицирани за устойчивост на висока температура и за хранителни продукти.

На човешкото тяло са необходими витамини, минерали и фибри, за да има то висок имунитет и да функционира правилно. Основно тези хранителни вещества се придобиват от плодовете и зеленчуците. За жалост, не всички сезони предоставят широко разнообразие от плодове и зеленчуци.

Поради тази причина, още от дълбока древност, хората използват сушенето както на  плодове, така и на зеленчуци като основен метод да си набавят необходимите важни хранителни вещества в периоди, когато желаният продукт не може да бъде намерен. Лечебното въздействие на сушените плодове и зеленчуци е познато от векове.

Ние, от АЙ ДЖИ НЕТ предлагаме специални мрежи за сушене на плодове и зеленчуци. Те са направени от полиетилен, затова издържат на високи температури до 90°С. Подходящи са за различни видове сушилни.  Предоставяме ви възможността да изберете мрежа от два от предлаганите от нас със следните размери: 25 x 1 м и 0.50 x 50 м.

С помощта на тези артикули цялостния процес на сушене протича отлично и максимално ефективно. Върху мрежата могат да бъдат поставени няколко слоя плодове или зеленчуци. Всяка мрежа за сушене на зеленчуци се характеризира със здравина и сертификат за качество.

Ако желаете да се наслаждавате на вкусни сушени плодове и зеленчуци през цялата година и да си набавяте необходимите полезни хранителни вещества по естествен начин, а не чрез различни видове медикаменти, е необходимо да се сдобиете с някоя от предлаганите от нас мрежи, която ще спомогне за един бърз, ефективен и качествен процес на сушене.

С мрежите ни за сушене на плодове и зеленчуци вие инвестирате във вашето здраве, а инвестицията в здравето е безценна – тя винаги е носител на ползи за организма.

0