Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Мрежи за улуци

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Показване на всички 2 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 240 до 720 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 721 до 1500 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1501 до 5000 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.

Употреба:

Мрежите за улуци са ефективно и лесно решение, което предотвратява запушването на покривните улуци от листа, камъчета и други.
Системата е удобна за употреба, без каквито и да било средства – мрежата се поставя директно в улука. Мрежата е устойчива на атмосферни условия, на високи и ниски температури.

Имали ли сте проблеми с покривните улуци? Налагало ли ви се е да ги отпушвате поради задръстване с листа, прах, камъчета или други възможни материали? Трудно ли се извършва отпушването, имайки предвид, че покривните улуци са разположени на не особено удобно за почистване място?

За да избегнете всички тези проблеми, ние от АЙ ДЖИ НЕТ ви представяме нашите мрежи за улуци, които са изработени от висококачествени материали. Те се характеризират със забележителна устойчивост при неблагоприятни външни условия. Притежават свойствата здравина и издръжливост, както при ниски, така и при високи температури.

Леката мрежа за улук се поставя бързо и лесно. Поставянето става лесно, като мрежата се свива с ръка, поставя се в улука и след като се пусне, тя заема формата на улука. Тя прилепва плътно по улука и ако падат листа, камъчета или други нежелани предмети, то те се озовават върху мрежата, която е здрава и плътна и така улуците са защитени от задръстване и по време на дъжд водата се оттича бързо и безпроблемно. По този начин проблемът със запушването на улуците се решава бързо и не е необходимо да се измислят начини как да се почистват.

Другото предимство на тази мрежа е, че тя задържа снега преди улука и по този начин предпазва от образуване на ледени висулки от улуците.
Нашата качествена мрежа за улуци е удобна, компактна и широко приложима. Продуктът е подходящ за всяко едно домакинство, което живее в къща. С него вие спестявате ценно време, което можете да споделите с вашите близки вместо да го вложите в почистване на задръстените с камъни и листа улуци.

Определено времето струва пари и заради това е добре да го ценим и да влагаме средства в качествени иновативни продукти като нашите предпазни мрежи за улуци. Свържете се с нас и поръчайте на изгодна цена!

0