Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Мрежи за филтриране

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Показване на всички 1 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 240 до 720 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 721 до 1500 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1501 до 5000 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.

Употреба:

Мрежите за филтриране са твърди и здрави структури, който са предназначени за филтриране на въздух, течност, газове и други. Произведени са от специален гъвкав и твърд материал, който издържа на тежки работни условия. Това са мрежи, които могат да се използват в широка гама от промишлени приложения. Мрежите се предлагат на рулони или на отделни нарязани листове.

Качествените мрежи за филтриране имат твърда и здрава структура, която умело диференцира отделните газове, течности или твърди частици. Тяхното приложение е разнообразно – могат да се използват за филтриране на въздух, газове, течности и други. Създадени са от специален гъвкав и същевременно твърд материал, който издържа на неблагоприятни работни условия. Те се предлагат както на отделни нарязани листове, така и на рулони.

Тези мрежи за филтриране на въздух намират безброй приложения в индустрията като предпазване от вдишване на токсични газове, които биват изпускани неволно в работната среда.

Постигането на диференциация при газовете и течностите понякога е от изключителна важност в работната среда и може да доведе до подобряване на условията на труд. Във фабрики, при които е необходимо да се извършва филтриране на въздуха, тези мрежи са от жизнена важност, защото повишават неговото качество и работните помещения стават по-проветриви и процесът на дишане е по-лесен.

Мрежите за филтриране могат да се използват и за сепариране на различни фракции от твърди или течни материали.

0