Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Мрежи против комари

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 200 лв!

Показване на всички 2 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 201 до 600 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 601 до 1200 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1201 до 2400 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 2401 лв.

Употреба:

Мрежата е приложима най-вече за комари,мухи и други дребни насекоми. В същото време тя прави добра циркулация на въздуха. Монтира се най-често на врати,прозорци, летни кухни и шкафове, вентилационни прозорци и подобни. С този елегантен външен вид, мрежата може да се използва и за разпъваща рамка, която се използва като преграда срещу вятъра на покривни тераси.

Мрежата е УВ защитена и издържа на високи и ниски температури.
Качествената мрежа против комари държи насекомите на разстояние и ви гарантира спокойна почивка у дома. За надеждна защита от комари, мрежата трябва да бъде затворена от всички страни и да е изработена от устойчив материал. Предлаганите в тази категория продукти са произведени според най-високите стандарти за качество и са на изключително изгодни цени.

Един комар може да ви се струва като безвредно насекомо, което можете просто да размажете с ръката си. Реалността обаче е съвсем различна. Това са едни от най-опасните насекоми, пренасящи всякакви болести.

Висококачествените мрежи против комари, предлагани от Ай Джи Нет на достъпна цена, могат да предпазят вас и цялото ви семейство. Можете да се насладите на спокоен сън през нощта на отворен прозорец, без никакви притеснения от дразнещите комари и мухи.

Купете мрежа против комари от Ай Джи Нет на супер цена!

Ефикасната мрежа за комари може да има допълнителни приложения и да задоволява различни нужди. Освен, че предпазват от болезнените и неприятни ухапвания на инсектите, те също така могат да добавят акцент към интериора на вашата стая. С поръчката на мрежа за комарник от нашия онлайн магазин, ще осигурите дълги години защита на вашето семейство от комарите, мухите и други насекоми.

Тази висококачествена мрежа против комари за прозорци е подходяща за всеки апартамент или къща и обикновено не привлича прах. По този начин ще поддържате още по-високо ниво на чистота и хигиена в стаите.

Цената на тази мрежа за комари на метър е много достъпна и е икономично решение за предпазване на всички врати и прозорци в дома. Така не правите компромиси с качеството, докато спестявате пари. Възможно е да се използва и за по-отворени помещения, като летни кухни и веранди.

Ако търсите издръжлива на температурни амплитуди и UV лъчи мрежа за комарник на топ цена, вече се намирате на точното място! Поръчайте онлайн от Ай Джи Нет и се възползвайте от допълнителни отстъпки в зависимост от стойността на поръчката.

0