Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Мрежи против къртици

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Показване на всички 2 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 240 до 720 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 721 до 1500 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1501 до 5000 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.

Употреба:

Много собственици и градинари са имали неприятен опит с къртиците. Точно тази мрежа може да спре техният път да достигнат до вашата реколта. Мрежата е с малки отвори и твърда и не позволява на къртиците да преминат през нея.

Ето един пример как се поставя:

Изкопавате приблизително 15 см широк ров с дълбочина от около 100 см. Поставяте мрежата в изкопаната дупка и заравяте. Вече може да бъдете спокойни,че вашата реколта ще оцелее, защото след срещата на къртицата с мрежата, тя си променя пътя.

Всеизвестен факт е, че земеделието изисква постоянство, трудолюбие и безброй усилия. Понякога този дълъг период на труд, не бива добре възнаграден, защото се появяват вредители, които оказват негативно влияние върху посадените плодове или зеленчуци.

Един от възможните негативни сюжети е появата на къртица във вашата нива или градина. Тя не консумира растения и се храни с животинска храна, но се счита за вредител, тъй като по време на своето събиране на ларви на почвообитаващи насекоми тя разравя почвата и прави множество тунели. По този начин размества слоевете почва и е възможно да изрови корените на посадените от вас плодове или зеленчуци и по този начин да възпрепятства успешното реализиране на една богата и качествена реколта. Поради тази причина в земеделието е важно да се вземат предпазни мерки против къртици и тяхното потенциално присъствие да бъде понижено до минимум.

За тази цел ние от АЙ ДЖИ НЕТ, ви предлагаме да закупите от нашите мрежи против къртици. Те са изработени по такъв начин, че да спрат появата на вредителите в близост до вашата реколта. Отворите на мрежите са твърде малки и те са направени от твърд материал, който не позволява на къртицата да успее да премине поставената от вас бариера.

За да се постигне ефективна защита с нашата качествена мрежа против къртици, е необходимо да се изкопае ров с дълбочина 100 см и ширина 15 см. След това мрежата трябва да бъде поставена в този ров и отново почвата да се зарови. Това е един модерен, иновативен метод за преодоляване на този проблем. При срещата на къртицата с мрежата, тя ще промени посоката си и вашата реколта ще бъде запазена.

Поръчайте онлайн тази наистина ефикасна мрежа против къртици на съвсем достъпна цена!

0