Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Мрежи против снегонавяване

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Показване на всички 1 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 240 до 720 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 721 до 1500 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1501 до 5000 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.

Употреба:

Мрежите против снегонавяване са предназначени за спиране на снежни преспи, който се образуват от силния вятър, покрай пътища намиращи се на открити пространства.

Предимства на мрежите:

  • спират натрупването на сняг.
  • намаляват скоростта на вятъра.
  • събират снега на широки пространства около мрежата.

Инструкции за поставяне:

  • Мрежите трябва да се поставят на 20 метра от пътя. Мрежите се поддържат от метални или бетонни колове. Захващат към коловете малко над земята.
  • Препоръчваме да се поставят колове на всеки 2 м зигзагообразно,както е посочено на снимката.

Произведени са от полиетилен, които издържат до -40 градуса.

Как да използваме рационално снегозащитни мрежи

Мрежи против снегонавяване – имат широко приложение, главно в равнинни терени и предпазват от натрупване на големи преспи не само по пътища, но и в земеделски площи, на които се отглеждат по-топлолюбиви култури. Те се използват на места, където навяването на големи преспи от сняг блокират напълно транспорта през зимата. Това е уникален продукт, който може да спести големи проблеми при тежки зимни условия и в същото време е максимално издръжлив и може да служи с години.

Нашите мрежи срещу снегонавявания са мобилни – те могат да бъдат постоянни или да се демонтират и поставят на мястото, където има нужда в момента. Повечето снегозащитни мрежи са и по-евтини в сравнение с другите снегозащитни съоръжения, което ги прави още по-конкурентни на пазара. Друго предимство е, че се пренасят лесно от едно място до друго, леки са и монтирането им не представлява особена трудност.

Предпазна мрежа срещу снегонавяване – истинско удобство

Мрежите против снегонавяване не заемат много място, няма ограничения за височината им, дизайнът е лесен за монтиране и транспортиране. Предпазната мрежа срещу снегонавяване е изработена от революционен материал – студено и топлоустойчив, екологично съобразен и отговарящ на всички нормативни изисквания.

Снегозащитните мрежи са един от най-модерните способи за борба срещу сегонавяванията и се използват широко в страните от Европа и Америка, като нямат нужда от поддръжка или други специални изисквания. Това ги прави много практични и удобни за масова употреба в рисковите от снежни преспи райони. Ако изберете мрежи срещу снегонавяване, които предлагаме ние, ще направите най-добрия избор и ще си осигурите проходими пътища за вашата дейност през зимата.

0