Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Предпазни ръкави

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Показване на всички 1 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 240 до 720 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 721 до 1500 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1501 до 5000 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.

Употреба:

Предпазните ръкави сa предназначени да предпазват фини, скъпи и деликатни детайли,части и други елементи, податливи на издраскване, ожулване или нарушаване на тяхното покритие при транспорт или съхранение. Ръкавите са еластични и заемат формата на детайла, произвеждат във всякакви размери и цветове.

Предпазните ръкави са изработени от полиетилен и омекотяващ материал, като по този начин предпазват изделията при удар.

Налагало ли ви се е да пренасяте фини, скъпи и деликатни детайли, които трябва да бъдат предпазени от издраскване и ожулване, защото нарушаването на тяхната цялост може да окаже негативно влияние върху тяхната експлоатация в последствие и върху тяхната стойност?

Ние, от фирма „Ай Джи Нет“, сме се погрижили за този проблем. Предлагаме на вашето внимание нашите предпазни ръкави за детайли, при които има риск от ожулване и нарушаване на целостта им. Те са много еластични и могат да придобият формата на детайла, поставен в тях.

Ръкавите се произвеждат в разнообразни цветове и размери. Те са подходящи по време на транспорт или просто за съхранение на фин детайл, податлив на издраскване. Материалите, от които са направени, са полиетилен и специален омекотяващ материал, спомагащ за постигане на максимална защита на изделията в случай на удар.

Практичните предпазни ръкави са продукт, от който много изделия имат нужда. Те осигуряват успешното транспортиране и съхранение на скъпи детайли и по този начин спестяват средства, защото ако определен фин детайл бъде наранен, разходите за неговата поправка или повторна направа, със сигурност ще са по-високи от цената на тези предпазни ръкави.

Качествените предпазни ръкави могат да имат и други сфери на употреба: за защита на крака на мебели, за керамични и стъклени предмети, за газови бутилки. Ние ви предлагаме разнообразни размери с диаметър от 6 мм до 320 мм, налични за поръчка онлайн на много изгодна цена.

0