Изберете страница

Мрежи за защита от прах

Употреба:
Използват се в строителството за предпазване на строителни скелета. Те са изцяло бели и затова са подходящи за исторически обекти поради слабо негативния визуален ефект.

На повечето строителни фирми се налага да използват скелета за различни дейности. Общоизвестен факт е, че скелето е стабилно, но ако му се постави предпазна мрежа, степента на защита ще е по-голяма и работещите в тази сфера ще рискуват по-малко. 

 АЙ ДЖИ НЕТ предлага на вашето внимание висококачествена мрежа против прах. Приложимостта на този артикул е не само да предпазва строителните обекти от прах, но и да защитава работещите в областта на строителството, докато са на строителните скелета. Тази мрежа предпазва околността около сградата от праха, който се вдига по време на строежа. Това е особено важно, когато се строи в централната градска част и да се предпазят хората от вредните въздействия на праха. 

Ние ви даваме възможността да изберете между бяла и зелена защитна мрежа за прах. Ширината й е 3 метра. Тя е изключително лека. Тежи само 50г./кв.м. Благодарение на малката си тежест, тя е подходящ продукт в строителството. Тъй като тя е достатъчно тънка и лека, но същевременно здрава,  не разваля естетичния вид на строителния обект, върху който е поставена. Тя го предпазва от прах, който може да повлияе негативно да дадена сграда и околността й. 

Предлаганата от нас мрежа за прах се предлага на достъпна цена – 0.79 лева за един квадратен метър. Това е един практичен и качествен продукт, който има широка приложимост. 

Купете нашата мрежа против прах, за да си осигурите нужната чистота на всеки строителен обект, върху който работите.

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 200 лв!

Мрежи против прах
5 (100%) 4 гласа

Показване на единичен резултат

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 201 до 600 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 601 до 1200 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1201 до 2400 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
от 2401 до 5000 лв.

25%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.