Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Мрежи за защита от прах

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Показване на всички 1 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 240 до 720 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 721 до 1500 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1501 до 5000 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.

Употреба:

Използват се в строителството за предпазване на строителни скелета. Те са изцяло бели и затова са подходящи за исторически обекти поради слабо негативния визуален ефект.

На повечето строителни фирми се налага да използват скелета за различни дейности. Общоизвестен факт е, че скелето е стабилно, но ако му се постави предпазна мрежа, степента на защита ще е по-голяма и работещите в тази сфера ще рискуват по-малко.

 АЙ ДЖИ НЕТ предлага на вашето внимание висококачествена мрежа против прах. Приложимостта на този артикул е не само да предпазва строителните обекти от прах, но и да защитава работещите в областта на строителството, докато са на строителните скелета. Тази мрежа предпазва околността около сградата от праха, който се вдига по време на строежа. Това е особено важно, когато се строи в централната градска част и да се предпазят хората от вредните въздействия на праха.

Ние ви даваме възможността да изберете между бяла и зелена защитна мрежа за прах. Ширината й е 3 метра. Тя е изключително лека. Тежи само 50г./кв.м. Благодарение на малката си тежест, тя е подходящ продукт в строителството. Тъй като тя е достатъчно тънка и лека, но същевременно здрава,  не разваля естетичния вид на строителния обект, върху който е поставена. Тя го предпазва от прах, който може да повлияе негативно да дадена сграда и околността й.

Предлаганата от нас мрежа за прах се предлага на достъпна цена – 0.79 лева за един квадратен метър. Това е един практичен и качествен продукт, който има широка приложимост.

Купете нашата мрежа против прах, за да си осигурите нужната чистота на всеки строителен обект, върху който работите.

0