Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Мрежи за ограждане на строителни обекти

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Показване на всички 3 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 240 до 720 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 721 до 1500 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1501 до 5000 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.

Употреба:

Строителните огради от мрежа се използват се главно за ограждане или ограничаване на работната площадка. Предлагат се в оранжев цвят за да сигнализират за наличието на строителен обект.  Предимството на тази мрежа е, че не се втвърдява и не се къса при ниски минусови температури. Направени са от полиетилен HDPE в оранжев цвят, имат висока издръжливост на опън, леки за разпъване и за многократна употреба.

За по-голяма безопасност и сигурност, строителните обекти в България трябва да бъдат оградени и ограничени за достъп на външни лица – за целта се използва сигнална строителна ограда. Съществуват някои специфични правила за това какъв тип строителни огради може да се използват, като например:

  • Какъв трябва да бъде дизайна
  • Къде ще се постави
  • По какъв начин влияе на преминаващия трафик от хора и автомобили
  • Каква е нейната здравина и височина

АЙ ДЖИ НЕТ предлага на достъпна цена няколко модела мрежи от полиетилен , подходящи за временна строителна ограда. Поставя се с помощта на опорна конструкция, а самият монтаж е изключително лесен. Подходящи са за дългосрочна употреба, издържат на температурни амплитуди, натиск и са устойчиви на скъсване.

Една от основните причини да се поставят огради за строителни обекти, е нуждата да се създаде бариера за премахване на риска от инциденти по време на разрушаване на сгради, изкопни дейности и когато се извършват строително-ремонтни работи.

Друга причина, поради която можете да обмислите покупката на строителни огради на ниски цени от нашия онлайн магазин, е необходимостта да ограничите неоторизиран достъп до строителната площадка от лица, които не носят подходящата защитна екипировка или не са запознати с правилата за безопасност. Строежите са опасни места, а хората, които не знаят за съществуващите рискове, лесно могат да пострадат.

Оранжевият цвят на сигналната строителна ограда има силен визуален ефект, който предупреждава преминаващите в близост до строежа граждани и превозни средства, че в района протичат строителни дейности. По този начин освен в ролята на преграда, мрежата алармира предварително да се избягва опасна близост до строителния обект.

Оградните мрежи за строителни площадки са много леки, което улеснява тяхното транспортиране, поставяне и прибиране. Те са идеалното решение за временни строителни огради, а достъпната им цена ги прави предпочитан избор от много фирми.

0