Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Роудуъркс 1.2 м. е добавен във вашата количка. Поръчка Виж количка

Промо!

Роудуъркс 1 м.

65.82 лв. 58.80 лв.

Този продукт се заплаща на бройка.

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 2.18 лв.
Код на продукта: 1108 Категория: Марки: .

Това е сигнално охранителна мрежа с голям отвор, която се използва за ограждения за обекти по време на строеж.

  • Размер: ролка 50 метра
  • UV стабилизирана: Да
  • Отвор на мрежата: 75х12 мм.

Този вид мрежа служи за ограждане на строителни обекти и други места, където има потенциална опасност от трагични случаи. Този тип мрежи могат и да предпазват от падане от високо на хора и различни предмети. Роудъркс – 1 м. гарантира безопасните условия на труд и сигурността на строителните работници. В много случаи нашите мрежи могат да бъдат животоспасяващи и затова използването им е крайно необходимо, особено на обекти с голям риск от падане и нараняване, като високи строежи, дълбоки изкопи и други.

Роудъркс – 1 м. може да защитава и хората, които са под строителния обект от различни падащи предмети от него. Нашите мрежи от този тип имат всички сертификати за качество и са с гарантиран произход. Произведени са от висококачествен найлон, който е заздравен от специално въже с оптимална дебелина. Тази мрежа е много еластична и не позволява нараняване при падане в нея.

Тези мрежи служат и за ограничаване на ски писти и предотвратяване на инциденти и тежки падания на скиорите, които по време на тренировка и състезание се движат с много висока скорост. Тази мрежа е много здрава, еластична и устойчива и може да поема големи натоварвания. Произведена е от материал, който издържа на много ниски температури, замръзване и обледеняване. Тя ефективно защитава скиорите и зрителите и създава усещане за сигурност и комфорт.

Цветът на Роудъркс – 1 м. е ярък и се забелязват отдалече. Закрепва се на еластични колове, които също може да закупите от нас. Меки са при удар, независимо от  силата му, и ефективно предпазват от травми при падане или излизане от ски пистата. Мрежите Роудъркс – 1 м. са качествени и могат да се използват в много различни дейности.

Цвят

оранжев

Тегло

80 гр./кв.м.

Размери

50×1 м.

tbi bank loading
моля изчакайте
1