0899 444 111; 088 77 40 127; 02 441 22 16 office@agrinet-bg.com гр. София, ул. Марко Бочар, бл.49, вх.В
За нас Галерия Контакти Промо Полезно Вход
0899 444 111; 088 77 40 127; 02 441 22 16 office@agrinet-bg.com гр. София, ул. Марко Бочар, бл.49, вх.В За нас Галерия Контакти Промо Полезно Вход
Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Роудуъркс 1.2 м.

72.42 лв.

Този продукт се заплаща на бройка.

Код на продукта: 28 Категория: Марки: .

Това е сигнално охранителна мрежа с голям отвор, която се използва за ограждения за обекти по време на строеж.

  • Размер: ролка 50 метра
  • UV стабилизирана: Да

Мрежата тип Роудъркс 1.2 м. се използва за ограничителна мрежа най-вече в промишлеността и строителството. Стабилната и сигурна мрежа е важна за всеки, който разчита на нея за да защити своята собственост и да развива предприемачество или да я използва за защитно съоръжение.

Имаме удоволствието да Ви предложим мрежата Роудкърс 1.2 м., която може да намери разнообразно приложение в земеделието, промишлеността, личното стопанство.

Мрежите Роудкърс – 1.2 м., които предлагаме са с гарантирано италианско качество и могат да задоволят изискванията на всеки. Това е и нашата цел – хилядите доволни клиенти. Опитът, който придобихме за повече от десет години присъствие на пазара ни показва, че сме на верен път защото през всичкото това време успяхме да намерим идеалния баланс между качеството на мрежите, които предлагаме и изключително конкурентната цена, която няма аналог в страната.

Мрежите Роудкърс – 1.2 м., които Ви предлагаме са модерни и функционални. Те са изключително леки и компактни. Могат да се монтират много лесно, като това не изисква специални инструменти. Произведени са от висококачествени материали – полиетилен. Те не гният, не променят цвета си в следствие на светлината, не ръждясван и не корозират, могат да се използват над 10 години като не променят качествата си.

Могат да се товарят и разтоварват лесно и да се транспортират удобно на по-дълги или по-къси разстояния, като не заемат много място. Всичко това прави тези мрежи уникални и ги отличава основно от старите телени мрежи, които са тежки, трудно се монтират и могат опасно да нараняват. За разлика от тях, нашите мрежи са с меки ръбове и по никакъв начин не могат да наранят Вас, Вашите деца или домашни любимци.

Цвят

оранжев

Тегло

80 гр./кв.м.

Размери

50×1.2 м.

0