Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Мрежи за покриване на строителни скелета

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Показване на всички 5 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 240 до 720 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 721 до 1500 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1501 до 5000 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.

Употреба:

Използват се в строителството за предпазване на строителни скелета от падащи предмети. Обикновено се произвеждат в зелен цвят, позволяват на въздуха да циркулира нормално и имат засенчващи функции.

Едилнет мрежите са направени са изцяло от полиетиленово влакно, UV стабилизирано. Представляват зелени мрежи, в краищата с илици за свързване, посредством въже. Мрежите тип Рафия са по-плътни и скриват лошия визуален ефект на сградата по време на строеж.

Безопасността при строителните работи винаги е на първо място. Използването на предпазна мрежа за скеле е задължително с цел предотвратяването на евентуални злополуки и инциденти. Освен за защита на работниците и случайно преминаващите покрай сградата хора, тези мрежи играят ролята и на естетически параван.

Качествената мрежа за скеле има незаменима функция при случайно падане на инструменти, материали и други предмети от строежа. Така строителите могат много по-спокойно да си вършат работата, без да се притесняват от множеството рискове на своята професия. Полиетиленовите UV стабилизирани предпазни мрежи за строителни скелета са много здрави и са подходящи за използване на открито. Устойчиви са на неблагоприятни климатични условия и осигуряват свободна циркулация на въздуха.

Ай Джи Нет предлага няколко варианта за предпазна мрежа за скеле на изгодна цена.Поставянето на модел Едилнет е лесно, благодарение на илиците в краищата ѝ. Зеленият цвят ефектно прикрива незавършената сграда. По-плътните модели спират разпръскването на прах и по-дребни отломки.

Когато избирате мрежа за скелета е препоръчително да ни информирате за особеностите на вашия строителен обект. По този начин можете да се възползвате от напълно безплатна консултация и помощ при избора на най-подходящия продукт. Не правете компромиси с качеството, доверете се на Ай Джи Нет – лидер в търговията с мрежи за строителството от водещи производители.

Нашите предпазни мрежи за скеле са на достъпни цени не само предотвратяват нежелани инциденти, но и осигуряват по-добра работна среда. По време на топлите месеци, когато слънцето е много силно, те гарантират една наистина приятна сянка за достатъчно изморените от тежката работа строители.

Разгледайте наличните модели фасадна мрежа за скеле, предлагани в нашия онлайн магазин и се свържете с нас при възникнали въпроси. Нашият екип ще ви представи предимствата на всеки модел, неговото конкретно предназначение и характеристики, за да сте сигурни, че сте направили точния избор!

0