Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Мрежи за покриване на товарни автомобили

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Показване на всички 1 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 240 до 720 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 721 до 1500 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1501 до 5000 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.

Употреба:

Използват се основно за покриване на автомобилни товари и за избягване на падането им по време на транспорта. Мрежите за покриване на товарни автомобили са направени изцяло от UV стабилизиран полиетилен в зелен цвят, обкантен с водоустойчиви ивици в краищата и метални илици.

Мрежите могат да бъдат няколко вида – с по-големи отвори – за по едри товари, и плътни мрежи – за насипни и разпиляващи се товари.
Ако работите в сферата на пренасянето на товари чрез камион, ван или друг тежкотоварен автомобил, вероятно в дадени моменти сте имали проблеми с товарите по време на транспорта.

Всеки дългогодишен шофьор на тежкотоварен автомобил поне веднъж е имал затруднение с товарите, които пренася, особено ако те са били в насипно състояние. Загубата на част от стоката по пътя, е често срещан проблем. За да се преодолее тази неприятна ситуация, ние от фирма Ай Джи Нет, ви предлагаме своя иновативен продукт – мрежи за покриване на товарни автомобили.

На нашия сайт можете да видите богатото разнообразие от мрежи за покриване на камиони и коли, които предлагаме. Те са няколко вида – с по-големи и по-малки отвори. Разбира се, има и плътни мрежи, подходящи за разпиляващи товари или стоки в насипно състояние. Моделите с по-големи отвори са добър вариант за по-едри товари.

Всяка мрежа за товари се поставя лесно върху товарния автомобил. Те покриват плътно товара и той е защитен от падане по време на транспортирането. Същевременно тези мрежи са направени от висококачествени материали. Те са създадени изцяло от стабилизиран полиетилен, който предпазва от вредните ултравиолетови лъчи.

Качествените мрежи за покриване на камиони са обкантени със специални ивици по краищата,  устойчиви при наличие на вода или други течности. Мрежата има и метални илици за постигане на повече сигурност. Цветът на предлагания от нас продукт е зелен.

Купете на изгодна цена мрежа за покриване на товарни автомобили и камиони и защитете пренасяната от вас стока. По този начин нейното транспортиране ще стане бързо, лесно и безопасно.

0