0899 444 111; 088 77 40 127; 02 441 22 16 office@agrinet-bg.com гр. София, ул. Марко Бочар, бл.49, вх.В
За нас Галерия Контакти Промо Полезно Вход
0899 444 111; 088 77 40 127; 02 441 22 16 office@agrinet-bg.com гр. София, ул. Марко Бочар, бл.49, вх.В За нас Галерия Контакти Промо Полезно Вход
Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Тенис корт

225.00 лв.

ролка 2х50 м

Код на продукта: 32 Категории:, Марки: .

Много красива и декоративна оградна мрежа. Използва се за ограждане на дворове. Плътност 90%, има съвсем минимална прозрачност. Много здрава и издръжлива. Продава се само на ролка 2х50 м.

Мрежите от типа Тенис корт са много елегантни и имат богато приложение в различни аспекти на строителството, земеделието и свободното време. Тази мрежа е фина, красива и може да се използва за различни декорации на по-големи или по-малки площи. Ние предлагаме този продукт на една наистина привлекателна цена, като ще получите допълнителна отстъпка при закупуване на мрежа на стойност от над 200 лв.

С тази мрежа можете бързо и лесно да оградите двора на вилата си. Тя се поставя много лесно вече съществуваща оградна конструкция, защото е лека и удобно. Навива се на ролка, което допълнително улеснява поставянето и. Не се изискват особени инструменти при процеса. Мрежата може да придаде завършен естетически вид на всеки обект и да издържи дълги години без да загуби качествата си. Тенис корт е произведена от висококачествени материали, което гарантира издръжливостта на във всеки сезон на годината, независимост дали вали сняг или дъжд, градушка или слана, дали температурите са много ниски или много високи или духа ураганен вятър.

При всички случаи тя ще устои на тези явления и ще запази перфектния си естетически вид. Това я прави много търсена и желана за разнообразно приложение.
Мрежата е много безопасна. Тя не може да нарани никой, защото е произведена от меки и еластични материали и няма остри ръбове. Затова се използва за ограждане и на детски кътове, места където играят малки деца, домашни любимци и други животни и птици. Тя осигурява почти перфектно затъмнение, като плътността и е 90% и има съвсем минимална прозрачност, което означава, че през нея не може да се види почти нищо.

Цвят

зелен, черен

Тегло

150 гр./кв.м.

Процент на засенчване

90%

Размери

2х50 м.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Тенис корт“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0