Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ

Спасителни и обезопасителни мрежи

Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над 240 лв!

Показване на всички 1 резултата

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

5%

отстъпка
при поръчка
от 240 до 720 лв.

10%

отстъпка
при поръчка
от 721 до 1500 лв.

15%

отстъпка
при поръчка
от 1501 до 5000 лв.

20%

отстъпка
при поръчка
над 5001 лв.

Употреба:

Използват се за предотвратяване или предпазване на хора и предмети от падане. Спасителните и обезопасителни мрежи са направени от високо издръжлив UV стабилизиран найлон, налични в различни размери на отворите. Обкантени с дебело въже 12 мм. по целия периметър.

Мрежите са сертифицирани със сертификат UNI-EN за обезопасяване на евентуално падащи хора.

Хората, работещи в сферата на строителството понякога са подложени на риск поради неблагоприятни външни условия на заобикалящата среда. Често възникват ситуации, при които е необходимо да бъдат поставени обезопасителни мрежи, защото работното място е изпълнено с потенциални рискове от падане на предмети или хора.

Ролята на спасителните и обезопасителни мрежи е от изключителна важност. Те са животоспасяващи, понеже защитават хората от падане. Те предпазват работещите от падане при работа на голяма височина, както и от евентуално падащи предмети по време на работа или строеж, които могат да наранят хората.

В съвременното забързано ежедневие, човек често попада на място, изпълнено с безброй рискове като се започне от работното място, мине се през личното пространство в дома и се стигне до места,  които човек не посещава ежедневно, но е важно да постави инстинкта си за самосъхранение на преден план.

Ние, от фирма „Ай Джи Нет“ ви предлагаме нашата спасителна и обезопасителна мрежа на достъпна цена – качествен продукт, с огромна стойност. Подходящи са за спасителни акции, както и за превенция. Ако определена среда крие своите рискове, тези обезопасителни мрежи ще намалят неблагоприятните условия до минимум и ще бъде постигната защитеност и сигурност.

Продукти като този имат безценна стойност. Освен това даденият артикул притежава и редица други позитиви – той е направен от специален UV найлон, който е стабилизиран и е високо издръжлив. Найлонът е обкантен с въже с дебелина 12 мм по цялата обиколка на мрежата. Мрежата е еластична, като по този начин се предпазват хората при евентуално падане и нараняване от самата мрежа.

Всяка спасителна и обезопасителна мрежа имат сертификат UNI-EN за обезопасяване на евентуално падащи хора, и може да бъде закупена на ексклузивна цена от онлайн магазина на фирма АЙ ДЖИ НЕТ.

0