акумулаторна пръскачкаАкумулаторната пръскачка е модерен метод за обработка на растенията в градината или лозовите насаждения, за подхранването им през различните периоди на развитие или в борбата срещу плевели, неприятели. Тя гарантира ефективно и прецизно пръскане на лозя и градини, като осигурява постоянна и равномерна струя във вид на мъгла, съставена от микроскопични частици. Акумулаторната пръскачка, която Ви предлагаме, избягва и т. нар. „дрифт ефект“. Формата и дизайнът на продукта са иновативни и модерни, което гарантира нейното лесно и удобно използване и обслужване. Това я прави много предпочитана от хора във всякаква възраст, независимо от физическата кондиция и технически умения. Акумулторната пръскачка от нашия продуктов каталог е лека и изработена от здрави и екологично чисти материали, които не гният, не се влияят от климатични условия и не влизат в химическа връзка с препаратите. Това е много важно за сигурността и здравето на оператора и за качеството на пръскането.
Моделът акумулаторна пръскачка Serena 16 прилага нова технология. Тя намалява използването на химичен разтвор, като по този начин пести пари. Резервоарът на пръскачката е голям и не се налага постоянното ѝ допълване. С едно зареждане можете да работите часове, което Ви спестява време и труд.
Италианският производител на акумулаторната пръскачка Serena 16 предоставя следгаранционно обслужване, въпреки дългия ѝ гаранционен срок. Пръскачката е много лека – тежи малко над 5 кг, което я прави много лесна за използване. Тя е изключително здрава, устойчива е на удари и не корозира. Батерията ѝ може да осигури между 6 и 7 часа работа при непрекъснат режим. Зарежда се за 12 часа на 100 %, като към самата пръскачка е приложено и зарядното устройство.
Това изключва всякакви усилия или тежко физическо натоварване при боравенето със Serena 16. Тя е многофункционална и може да се използва за пръскане и наторяване на всякакви растения с различна големина и височина. Затова е много удобна за личното стопанство и за третиране на сравнително неголеми площи. Градинската пръскачка е компактна и може да се съхранява на различни места, като не заема много място. Чрез използването ѝ Вие ще получите оптимални резултати и реколта от Вашата градина.