акумулаторни пръскачки Акумулаторните пръскачки са лесни за употреба и значително подобряват начина на обработка на растенията срещу вредители. С нея всеки може да работи в градината, независимо от физическите си възможности, и да получи перфектни резултати. Приложението на акумулаторните пръскачки е разнообразно. Тя може да служи за третиране на разнообразни по големина и вид площи с културни растения. Чрез акумулаторната батерия се елиминира всякаква механична сила и работата с тези пръскачки е приятна и удобна. Нейното налягане е 2.5 или 3.5 бара. Тя използва най-нови технологии и значително намалява количеството на използвания разтвор. С нея се работи безопасно.
Тази пръскачка опазва околната среда и елиминира т. нар. „дрифт ефект“. Обемният резервоар за разтвора от 10 или 16 литра осигурява дълго използване. С него пестите време, защото не се налага да го зареждате често. Акумулаторните пръскачки, които предлагаме, са произведени от висококачествени материали и имат една година пълна гаранция. По този начин Вие спокойно ще можете да използвате Вашата акумулаторна пръскачка през всеки сезон, независимо от това какво е времето навън.
Много важно за земеделието е растенията да бъдат навреме защитени от вредители – летящи и пълзящи. Затова пръскането трябва да се осъществява в строго определени срокове. Това гарантира богата и качествена реколта. В това отношение Вие няма да имате проблем с използването на акумулаторни пръскачки. Тя винаги ще бъде готова за работа.
Нейната ергономичност я прави много удобна за боравене и Вие ще можете дълго време да я използвате, без да се уморите или да почувствате дискомфорт. Акумулаторните пръскачки могат да се използват и за нужди, които не са пряко свързани със земеделието и пръскането на култури. Те могат да работят с инсектициди, хербициди и различни видове торове. Това ги прави универсални, без да влияе на качественото пръскане.
Висококачествената пластмаса, от която са изработени акумулаторните пръскачки, са устойчиви на удари, UV-лъчи и не корозира. Батерията осигурява повече от шест часа работа в непрекъснат режим с едно зареждане. Това на практика Ви гарантира цял работен ден, в който акумулаторната пръскачка ще Ви служи безотказно. В комплекта е приложено зарядно устройство, което осигурява пълното зареждане на батерията в рамките на 12 часа. Налични са и два варианта за разпръсквачки. Всичко това прави акумулаторната пръскачка незаменима за обработка на лозя, овощни и зеленчукови гради и насаждения с цветя.