градински пръскачкиС използването на качествени градински пръскачки всеки фермер, независимо дали се занимава професионално или любителски с отглеждането на овошки, цветя или лозя, си осигурява сигурност в развитието на реколтата. Гарант за това е пръскането на растенията, с което се предпазват от болести и се осигурява тяхното нормално развитие.
Ето защо качествената градинска пръскачка е наистина необходимото условие за успешно земеделие. Ние имаме възможността да Ви предложим най-добрите градински пръскачки, които се продават на българския пазар. Те са отлична комбинация между качество, цена, лекота и удобство на използването им, екологичност и лесна поддръжка. Могат да обработват различни по големина площи и разнообразни култури. Градинските ни пръскачки предпазват реколтата Ви от неприятели по всяко време на стопанската година, и най-вече тогава когато се развиват плодовете.
Те могат да бъдат експлоатирани много лесно от всеки. Не се нуждаят от особена поддръжка и могат да Ви послужат във всеки един момент. Градинските пръскачки, които предлагаме, са много леки и това улеснява работата с тях. Имат оптимална вместимост в резервоара си и не е нужно той да се зарежда често. Това улеснява работата и повишава полезното действие на продукта. Независимо от типа и вида на препарата, който използвате за пръскане, нашите градински пръскачки гарантират 100 % използване.  По този начин Вие спестявате средства и време.
Ние Ви предлагаме градински пръскачки със стандартно и регулирано налягане и вместимост на резервоара до 16 литра. Батерията на пръскачките  ни е издръжлива и в зависимост от нейното налягане може да издържи до 6 часа в работен режим. Това я прави икономична и същевременно ефективна. Градинските ни пръскачки осигуряват много фина струя препарат, която покрива равномерно цялата обработвана повърхност. По този начин се гарантира пълно третиране на растенията и безостатъчно унищожаване на вредителите – плевели или летящи и пълзящи насекоми. Уредите не се влияят от климатичните условия и могат да се използват във  всяка ситуация и условия. Градинските пръскачки не взаимодействат с препаратите, които пръскат, не поемат и не отдават химични елементи. Това ги прави сигурни и екологични, щадящи здравето на оператора. Те са подходящи и за подхранване на растенията в различни етапи от тяхното развитие с различни видове препарати.