гръбна пръскачкаГръбната пръскачка има широко приложение в отглеждането на лозя, цветя, плодове и зеленчуци. Основното ѝ приложение е да защитава културите от неприятели посредством напръскването на стъблата, листата и плодовете със специални химични разтвори, които унищожават пълзящите и летящите вредители. Затова е нужно пръскачката да е удобна и да осигурява безотказна работа във всякакви условия. Различните модели гръбна пръскачка, които Ви предлагаме, притежават всички тези качества.
Те са леки и ергономични. Произведени са само от висококачествени материали и сплави, които не гният и не ръждясват. Не отделят никакви вредни химически изпарения и запазват напълно свойствата на химикалите, с които се третират растенията. Осигуряват 100 % покриване на пръсканите обекти посредством фина мрежа от препарат, която не оставя нетретирани места.
Тези удобни пръскачки за Вашето лозе или градина може да придобиете на изключително примамливи цени и да се възползвате от големите ни промоции в зависимост от сумата. Ако тя надвишава 5001 лв., отстъпката от цената, която ще получите, е 25 %. Въпреки това нашите гръбни пръскачки са с гарантирано качество и покриват всички световни нормативи в това отношение.
От съществено значение е високата скорост на изпомпване на химикалите от нашите гръбни пръскачки. Това ускорява свързването им с третираните растения и повишава ефективността на пръскането. По този начин Вие пестите време за повторно пръскане и средства за закупуването на допълнителни химикали. Гръбните ни пръскачки спестяват до 50 % от препарата, защото създават уникална мрежа от фини капки, които покриват растенията напълно.
Чрез гръбните ни пръскачки грижите за лехите с цветя, лозето, овошките или зеленчуковите насаждения се превръща в приятна дейност, която носи доходи и качествена продукция.
Резервоарът на гръбните пръскачки е голям и може да побере достатъчно количество разтвор, за да не се налага той да бъде пълнен често. Това ще Ви позволи за кратко време да обработите обширни площи с растения. Удобното и лесно боравене с гръбната пръскачка позволява тя да бъде използвана от абсолютно всеки, независимо от неговите физически възможности. Тя разполага с мощна батерия, която издържа до 6 часа в постоянна експлоатация от едно зареждане. Налягането може да се регулира и е от 1.5 до 2.5 бара. Това позволява да се третират всякакъв вид растения, включително и най-нежните.