електрически пръскачкиЕлектрическата пръскачка е задължителен елемент от модерното земеделие в днешно време, независимо дали става дума за по-малки или по-големи площи. Всички видове плодове и зеленчуци се нуждаят от грижи за тяхното здраве, а ел. пръскачката е незаменима в това отношение.
Имаме удоволствието да Ви предложим електрически пръскачки Serena, която притежава всички възможности да се превърне във Вашия незаменим помощник в овощната и зеленчуковата градина, на лозето или в лехите с цветя. Тя е с налягане от 2.5 или 3.5 бара и е прекрасно средство в борбата с плевелите и с летящите и пълзящи насекоми, които застрашават здравето на културите. Обемът на резервоара ѝ е 10 или 16 литра, което осигурява продължително третиране на посевите и не налага честото му пълнене.
Това Ви спестява много време и Ви предпазва от преумора. Масата на пръскачката е малко над пет килограма, което я прави много лесна и удобна за работа. Не е необходимо да притежавате значителни физически сили, за да боравите продължително време с нея. С гаранцията от една година тази ел. пръскачка Ви осигурява безотказност и надеждност при употреба. Ще можете да я използвате винаги когато Ви е необходима, независимо от атмосферните условия, влажността на въздуха, температурата или други специфични процеси.
Дебитът на електрически пръскачки Serena е 40 литра препарат на час за 3.5 бара и 32 л/час за 2.5 бара, което е напълно достатъчно за обработката на значителна площ с насаждения. Тя Ви осигурява равномерна струя, съставена от фини частици, които покриват на 100% третираните растения. По този начин се получава гарантирана защита от неприятели.
Ел. пръскачката е изработена от висококачествени материали, които не гният и не корозират. Те не влиза във взаимодействие с химикалите, които се използват при пръскането, и по този начин не предизвиква нежелани химични реакции. Пестицидите запазват напълно свойствата си, а Вашата пръскачка може да Ви служи още дълго време.
Цената, която Ви предлагаме, е без конкуренция за този наистина качествен продукт, необходим на всеки земеделски стопанин, който държи на качествената, здрава и богата реколта.
Тази пръскачка ще улесни в максимална степен труда Ви, ще го направи приятен и полезен и ще защити надеждно посевите. Захранва се от мощна електрическа батерия, която е много издръжлива, премахва се лесно и не корозира. По този начин Вие не полагате никакви физически усилия, а получавате още по-добри резултати.